- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
Én amúgy nem szeretem ezt a mindennatív dolgot. CRT nem ettől jó hanem amit említettem alul és ez más kontraszt-hatást eredményez amit nem is nagyon mérnek emígy (miközben a látás messze nem szenzor
).
Sőt én még a multisync-et sem szeretem. Én simán adtam volna neki skálázóval csak hogy meglegyen a FIX pixel clock ahelyett hogy power strip-be kellett volna tekergetni amihez nem voltak vmi power user-ek a népek.
-
CRTs
aktív tag
válasz
Dr. Akula #14 üzenetére
Az monokrómra meg projektorra igaz, trinitron volt a 2. legjobb mert egybefüggő sávokban volt az RGB ezért egyirányban VAN natív felbontása, és ezt mikrométerben adták meg. Lyukmaszknak meg két irányba van kiterjedése tehát az emiatt megsínyli és ettől "fuzzy". CRT projektor meg perfekt fill factor mert még túl is lóg ergo igazi analóg kép, addig digitális projektoron subpixel shuffle-zni kell ehhez ami időbe telik egyrészt, meg nincs is intenzitás csak framehosszban addig emennél meg vonalhosszban van amitől összehasonlíthatatlanul jobb mozgás van.
-
CRTs
aktív tag
A trinitron csak 1 irányban érzékeny nem 2, a monokróm monitor vagy a projektor meg egy irányban sem.
A felvázolt problémának akkor lenne értelme ha még számolódna subpixel AA ( MSAA) de ma már általában nincs natív felbontás mert 100ból 90szer skálázott kép van vagy még rosszabb, frame interp-lol-ált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest