- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
Én amúgy nem szeretem ezt a mindennatív dolgot. CRT nem ettől jó hanem amit említettem alul és ez más kontraszt-hatást eredményez amit nem is nagyon mérnek emígy (miközben a látás messze nem szenzor
).
Sőt én még a multisync-et sem szeretem. Én simán adtam volna neki skálázóval csak hogy meglegyen a FIX pixel clock ahelyett hogy power strip-be kellett volna tekergetni amihez nem voltak vmi power user-ek a népek.
-
PTM
aktív tag
A fill factor attól függően változik, hogy a pixelrács vékonyabb-e annyival, mint amennyivel sűrűbb. Nem, ezt nem tudom megállapítani, ezért nem is erről írtam.
Az pedig hogy vékonyabb, hát ami nagy képpontsűrűségű monitort láttam, mindegyiken látványosan vékonyabb volt, mint 27" FHD-n. Illetve inkább az utóbbi az, amelyiken elég szembeötlő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest