- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
macimeister #763 üzenetére
A Chanel-ek árát most nagyon felvitték, a Douglas-ba a kisebb (50ml-es) üveg is olyan 20k környékén van, ha jól emlékszem (korábban ez olyan 16k körül volt). Maga a parfüm szerintem nagyon jó, elegáns és egyben üde is. Annak ellenére, hogy Sport, nekem nyárra egy kicsit túl erős volt (kaptam illatmintát és használtam párszor). De tagadhatatlanul minőségi és nagyon tartós illat (reggeltől estig). Pozitívum továbbá, hogy ezeket itthon kevés ember használja, tehát nem tűnsz el vele a tömegbe (nem úgy, mint pl. az említett 1 Millionnal).
Én az Allure vonalból az Allure Homme Édition Blanche-ot használom rendszeresen, ez egy fokkal különlegesebb, szintén érdemes kipróbálni.
Sorry, hogy ilyen későn válaszolok, de nagyon kihalt a topic és már én se nézem gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest