Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- VoLTE/VoWiFi
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
@dirtboy86
Ahhoz csatlakoznék, hogy elkezdtem vásárolni ilyen olyan klónokat, mert az eredetit fújkálni állandóan elég drága lesz. Igazából a klón vásárlás lett a drága. Csak nem hozta egyik sem az Aventus érzést. Sőt, előbb utóbb saját magamnak vált kellemetlenné. Pedig kipróbáltam szinte az összes szóba jöhető verziót. Mára ott tartok, hogy sikerült megszabadulni az összes klóntól, leginkább elajándékoztam. Arra jó hogy volt. Más az életminőség az eredetivel, még az F batch előtti 2022 körülivel is. Úgyhogy hamarosan jelentkezem a szokásos decant adagomért :)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● A topikban TILOS hirdetni!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest