Hirdetés
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Rájöttem hogy az idei évtől hogyan fogok parfümöket venni. Sehogy.
Vagyis de, csak nem parfümöket fogok, hanem decantokat. 10-30ml között, de leginkább 10ml. Rájöttem hogy teljesen felesleges már üvegeseket vennem. Rendeltem a héten 10ml Cherry Punk Extrait-ot. Ez az a mennyiség, ami egy jó niche-ből, ami tartós is, bőven elég, mire elhasználom, meg is unom, de pont elég ahhoz, hogy kiélvezzem azt amit tud nyújtani. Meg ugye ez azért jó, mert sokkal egyszerűbben, olcsóbban ki lehet próbálni niche illatokat.
Úgy érzem, tele leszek decant üvegekkel idén..
-
jjeahh
nagyúr
Helló! Yodeyma Sophisticate Men vagy Caribbean-al van valakinek tapasztalata? A Verset Island-on agyalok még, gondolom ugyanannak a parfümnek a klónja, amiről a Caribbeant másolták
. De ezek valóban visszaadják az eredeti illatot? Mert nekem mostanában ez a bajom mindennel, nem azt érzem, amit ráírnak. A húgom Doterrás, így tisztában vagyok az eredeti kivonatok illatával, meg van itthon egy rakás Now és Elemental illóolaj is, szal a parfümökön feltűntetett illatokat majdnem mind meg tudom szagolni itthon és ez ad egy elképzelést, hogy nagyjából milyen lehet a kinézett parfüm, tusfürdő. A gond az, hogy elég sok gyártó ezt komolyan veszi és valóban "igaziak" az illatok, de mostanában elég gyakran csalódok, mert semmi közük az igért illatjegyekhez.
-
Elektrosokk
veterán
Egy Kanadai parfümház.
Összetevőkben gazdag, apró részletekben kidolgozott alkotásaiban, mint egy dzsesszzenész, úgy játszik az illatok különböző árnyalataival.
A Meleg parfümök elevenek, közös ismertetőjegyük a hedonista, élvezeteket hajhászó karakter.
Olykor barokkos, néha pedig csipetnyi pop-art stílus bukkan fel, mely ódaként tiszteleg Andy Warhol, a szlovák honfitárs előtt. -
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Régebben nagyon szerettem az Azzaro Solarissimot, azonban már nem kapni sehol.
Tudnátok ajánlani ehhez hasonló parfümöt? Esetleg Azzaroból van ennek "utódja"? -
dirtboy86
tag
válasz
csakany2001 #32388 üzenetére
+1 Hacivat
Szerintem azt hogy unisex engedd el. Nagyon sok illat unisex, niche világban meg pláne. Szerintem azt kell eldöntened milyen illatvilágot keresel nem pedig azt hogy rányomták e hogy női vagy ffi. Legyél önazonos mikor illatokat válszasztasz én meglátod az az unisex jelző semmit nem jelent. A fórumtársak véleménye sokkal mérvadobb szerintem
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32392 üzenetére
a viaszpecsét komoly
csak jó lehet
-
Elektrosokk
veterán
Valaki próbálta már ?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Én legalábbis eddig mindig olyat szoktam, ami "férfi" illat és designer.
Vagy van ezeknek jelentősége?Minél többet olvasom mások véleményeit, annál inkább gondolom, hogy nincsen.
Illetve nem egy illatot próbáltunk már ki barátnőmmel, sok esetben más eredménnyel. -
raziel01
veterán
válasz
Én sok illatot próbáltam már és amire uniszex van írva az rajtam mindig rossz volt. Azóta csak kifejezetten férfi illatokat veszek/próbálok.
Sauvage EDP nálam nagyon visszás, egyszer tetszik egyszer nem. Kollégák meg mondták, hogy elég fura, büdös szaga van. -
csakany2001
senior tag
De amúgy ezeket a niche illatokat mindig nézem a fragnantican, hogy more male, unisex és társai jelzőt kapják. Azért gondolom vakon egyiket sem ajánlatos megvenni ezek közül.
Én legalábbis eddig mindig olyat szoktam, ami "férfi" illat és designer.
Vagy van ezeknek jelentősége?Egyszer majd bemegyek egy Neroliba körülnézni, hogy egy Montale mit nyújt pl. az árán, de egyelőre elvagyok azzal a párral, ami most van. Ez a Sauvage EDP, amúgy is egy remekmű.
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Az ilyen nyári citrusos-tengeri jegyes parfümökből létezik olyan ami nem két órán át tart ?
Mert próbáltam a clinique happy ami alapvetően tökre tetszene,de max két órát tart rajtam.Persze,lehet jobb erdeményt hozna 30 fokban mint most,de nem biztos hogy sokkal jobb lenne a Longevity-je -
mufi
senior tag
Egy honap nuku parfumozes utan ma vegre elrobbantottam par milit a ledvenc chyprembol. Egy honap, baszki, csak tusfordo es deo illatat ereztem
Sotd: Roja Dove Reckless Pour homme. Az.elso Roja vasarlas volt, talan az egyik legmeghatarozobb illat amivel talalkoztam, ami atformalta megszokasaimat a parfumoket illetoen. Mert van az olyan parfum, amikor nem tudod eldonteni, hogy akkor most ez a top, heart vagy mar base, mert mar minden ott van az orrodban. Igaz nem uj a nap alatt, Clive No. 1 masculine es Swedoft Rasputin is hasonlo cipokben jar de ez egy olyan parfum szamomra amit akarhanyszor fujok magamra, mindig ugy nyugoz le, mint amikor legeloszor probaltam ki. -
-
dirtboy86
tag
Torino24 -et valaki próbálta már? En dec végén proba fujtam nekem naguon bejon csak kivancsi vagyok kinek mi a velemenye
-
Misogi
aktív tag
Van itt olyan aki decantol PdM illatokat? Volt anno egy üveg Pegasus-om de kipróbálnék mást is.
-
tibbike01
őstag
válasz
Elektrosokk #32359 üzenetére
Vastag alatt azt érted, hogy nehéz sós? Tehát nem ilyen légies könnyed?
-
Fr0z3n
őstag
-
Elektrosokk
veterán
Na megjött az Egoli, nagyon kifinomult és vastag illat. Kb egy órája fújtam ki, nagyon tetszik.
Vakon azért ne vegyétek.
-
Safranek
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32355 üzenetére
Fizetni plusszban nem kellett
-
Szevam
senior tag
válasz
Elektrosokk #32331 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogyha parfümről van szó akkor miért is nézünk videót róla?
Azt szagolni kell, nem látni
Karácsony után voltam egy nagyobb szimat túrán. Nem akarom itt tologatni az Yves Rochert (remélem nem csak a kognitív disszonancia szól belőlem), de ahhoz képest, hogy nincs sok parfümje, szerintem magasabb szinten van, mint egy Mex. Vagy az én orrom nem szokott még hozzá a jóhoz, de egy Diort hagytam ott miatta.
-
iatti
aktív tag
menjetek, dobáljátok meg záptojással
-
Tibu 75
csendes újonc
Azt olvasom holnap itt lesz Debrecenben, délután 17.00 körül indul a show a helyi superzé üzletnél.
Elnézek poénból,kiváncsi vagyok mennyien lesznek és kik? Bár soha sem mentem be de még a környékere sem az üzletnek. -
F34R
nagyúr
válasz
Elektrosokk #32344 üzenetére
Mikor egyik videojaban tancolgat rovidnadragban, es a kommentbe odairjak hogy a kis Jeremy is jolerzi magat
[link] Kis Jeremias....
Amugy ez a SuperZ collab engem is megbontranykoztat, pedig en a legkevesbe vagyok otthon a parfumok tajekan.
-
dirtboy86
tag
válasz
Elektrosokk #32344 üzenetére
Ja egy határozott NEM lemaradt a mondatból
-
Misogi
aktív tag
Nagyon egyszerű a válasz srácok, úgy hívják hogy: $$$
-
dirtboy86
tag
válasz
Jhonny06 #32341 üzenetére
A legelejétől elég durva promo csomagokat küldött ki a csávó kb minden parfümmel is kicsit foglalkozó influencernek a világ minden kontinensére. 1-2 unboxingot láttam, 5-6-7 üveg parfümöket nagy diszdobozban de még a nagy díszdoboz is dísz műanyag fóliával volt csomagolva. Ügyesen tolja ezt a már már gerilla marketinget a csávó. Egy része ezeknek az emberkénken örümökben csinált róla videot a másik fele a nagyobb cápák pedig fizetett hírdetések. Szerinted Jeremy 2 üveg parfümért fog itt táncolni meg fújkodni magát és 10-20 postot kitenni csak superz -ről? Valszeg egy szemmel látható összegért csinálja, 10M követővel. Google szerint nem olcsó mulatság:
"The value of a TikTok post from an influencer with 10 million followers can vary based on several factors, including engagement rate, niche, and the specific terms of the sponsorship. However, on average, influencers with such a large following can earn upwards of $10,000 per post"
szerintem ha holnap előállnek a saját illatommal és fizetnék neki és azért fizetnék, hogy mondja azt hogy a korábban próbált superz -nél lehengerlőbb, simán azt mondaná...ezek színészek. -
Jhonny06
veterán
válasz
Petyuska111 #32338 üzenetére
Ja nyilván, csak csodálkoztam, hogy már az USA-ba is eljutott. Itt Európában erős a reklám, azt tudom.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Elektrosokk #32337 üzenetére
szpontorált tartalom. a kezdetektől fogva a túltolt influencer marketing az eszközük.
-
Jhonny06
veterán
Durva, hogy mennyire terjed ez a Superz, valami amerikai parfümös csaj TOP 3 videójában is ott van.
-
Elektrosokk
veterán
Durva, hogy erről a márkáról mèg nem is hallottam eddig.
-
whbear
senior tag
Megérkezett a Bois Imperial Extrait. Köszönet Jhonny06 fórumtársnak a segítségért. Röviden egy komplexebb, komolyabb illat, rózsás beütéssel. Szerintem nagyon kellemes, a decant árát megéri, de a teli árát szerintem azért nem. Aki az eredeti egyszerűségét szereti, annak lehet hogy csalódás lesz.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Szevam #32329 üzenetére
Fragrance lófarokba kötötte szőkésbarna haját, erősebb, barna pajeszt hagyott neki a fodrásza. Az illatát érdekes módon nem éreztem, pedig biztosan a Superz. egyik parfümjét fújta magára (a videóiból következtetve minimum 7-8 erőteljes spricceléssel) a jeles alkalomra.
-
Szevam
senior tag
Ha nem látogatom ezt a topikot nem tudnám ki ez az ember.
(Most se tudom, de legalább hallotam róla
)
-
raziel01
veterán
[link] Tele vannak hamis parfümökkel a boltok polcai: nagy márkák már nem is szállítanak Magyarországra
-
dirtboy86
tag
válasz
Elektrosokk #32317 üzenetére
Jogos
-
dirtboy86
tag
-
iatti
aktív tag
válasz
Elektrosokk #32308 üzenetére
húú az nagyon jó. akkor nem vagyunk elveszve.
-
dirtboy86
tag
Tavaly nem sikerült beszerezni a porthole-t de most ugy néz ki le tudok vadászni egyet szinte tele üveget, viszont csak akkor adja el a koma ha a Lorenzo P. Sea Sex -et is elhozom. Esetleg valaki ismeri? Blind buynak nagyon rizikós? (Lassan itt a nyár készülni kell
)
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #32307 üzenetére
Nèztem a TikTok videót, meglep, hogy mennyi fiatal kedveli.
-
Elektrosokk
veterán
-
dirtboy86
tag
válasz
Cranium #32304 üzenetére
Én szoktam, de szerintem ha a 10ml travel size-nak amit kaptál hozzá nem leszedhető az atomizere (nem csavaros) akkor elég szívás. Az atomizer -en keresztül visszanyomni löttyöt elég nehéz. Kiszívni a nagyból nem nagy dolog (tű nem kell hozzá csak egy fecskendő + kis átalakító, vagy egy kis kreativitás és ki kell tágítani a fecskendő végét, hogy rámenjen a parfümös üvegre) de visszatölteni bele a golyós zárórendszer miatt nekem még nem sikerült, aztán lehet vannak itt tapasztaltabbak. 10ml vastagfalú fém atomizeres üvegek kb 350--400 ft Shein-ról (azok csavarosak sima ügy az újratöltés).
Ahogy látom külön adapter van a leszíváshoz és a visszatöltéshez (ezek ilyen pár 10-100 Ft os cuccok kínai oldalakon) - magam sosem használtam.
-
Cranium
tag
Sziasztok, csináltatok már magatoknak dekantálást? Arra gondolok, mikor injekciós tûvel kiveszik, és át töltik kisebb üvegbe. Vettem múltkor Eros EDP ajándékszettet, és 10 ml toll parfüm volt benne, ha az kifogy azt szeretném újratölteni a 100 ml verziójával. Nem tudom milyen injekciós tût szerezzek be hozzá, meg alapból balfaszkodásra hajlamos vagyok, és nem szeretném tönkre cseszni a porlasztót a nagyobbnak
-
dirtboy86
tag
válasz
darkrock #32301 üzenetére
EU -ból EU -ba nem kéne semmilyen további költségnek lennie, a szabad kereskedelem az egyik alapelve az EU-nak
ha Litvániából rendelsz Magyarországra, mivel mindkét ország az Európai Unió tagja. Az EU-n belüli kereskedelem során nincsenek vámok, de az áfa szabályai érvényesek - nem tudom az ÁFA megfizetés hol történt esetedben.
Azt el tudom képezlni, hogy ÁFA dolog miatt megállítják ha gyanus nekik, de vám tuti nem lesz kiszabva.
Történelmi háttér: "Az Európai Unió vámuniójának köszönhetően nincs vám az EU-tagállamok közötti kereskedelemben. A vámunió 1968 óta létezik, és célja, hogy megkönnyítse az áruk szabad mozgását az EU-n belül. Ennek érdekében az EU-tagállamok egységes vámtarifákat alkalmaznak a világ más részeiből behozott árukra, de a belső áruforgalomra nem vetnek ki vámokat"
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Elektrosokk #32300 üzenetére
Szerencsés úr meghívására BP-en -zsák a foltját talán erre mondják...
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Jön egy parfüm csomagom Litvániából, ami elakadt, beszéltem az ügyfélszolgálattal és azt mondta, hogy a nav átvette ellenőrzésre. Ha EU-ból rendelek számíthatok plusz költségre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest