Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
mortison #15380 üzenetére
Az első 20-25 percben lehetett érezni, mondjuk akkor egy nagyon szép illat volt, aztán csak a mandula maradt érezhető számomra. De a környezeti visszajelzések alapján jó illat, és elég nagy hatókörben muzsikál. Legalábbis az irodánkban érezni, mondták többen is. Viszont ez, hogy 2 hét és 2 mosás után is halványan ott pihen az ingem gallérján, ez számomra meglepő, és meggyőzőbb bárminél. Voltak már nagyon tartós 10-12+ órás parfümjeim, amik nyaknál elkerülhetetlen,hogy a ruhára menjenek, de mosás után sosem éreztem egyiket sem, csak az öblítőt max. Ezt múltkor (az első után) külön szaglás nélkül, mikor vettem fel az inget, megéreztem. Szóval, ez egyféle minőségi jelzés számomra. Lehet, hogy rohadt drága, de cserébe teljesen egyedi, és ezek alapján egy páratlanul tartós és ragaszkodó illat. Így kevésbé megkérdőjelezhető a magas ára számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest