- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nagyon szívesen segítenék, de:
UHU-t nagyon régen használtam (meg 1.0 rc2-t), a mostanit csak megnéztem. Ráadásul akkor még nem használtam dcgui-t, csak később Mandrake alatt. Ott meg .rpm-ből telepedő verziót (nem tudom UHU-nál fordítani kell-e, mert ha igen, akkor ebből is adódhat probléma, pl. vmit nem megfelelő beállítással fordítasz).
De várj, beugrott valami: eleinte nekem is volt ilyen problémám. Pontosan ugyanez...csak az a baj, hogy nem emlékszem mi okozta ezt, és mi volt a megoldásAbban biztos vagyok, hogy valamit a dcgui beállításainál kellett babrálni. De hogy mit...
Ígérem, gondolkozok rajta, s ha eszembe jut, rögtön leírom.
-
Jester.c
aktív tag
Bocsi előző hozzászolásom nem neked volt válasz, hanem csak úgy...
A dinamikus IP-nek semmi köze az egészhez, azzal lehetsz aktív, a lényeg ebben az esetben, hogy nem kell konkrét IP címet megadnod, hanem üresen marad a mező.
Ha nem tudsz letülteni, nálad van vmelyik hálozati komponenssel a probléma valszeg. Én felraknék egy tűzfalat, amelyik folyamatosan zaklat az elején (ahogy szokásuk), és szól, hogy milyen protokollon zaklatnak. kell hogy zaklasson a dc ICMP-vel, UDP-vel és TCP-vel. ha ezek közül vmelyik nincs engedélyezve nem fogsz dc-zni, Az ICMP-t tudom, hogy ő a kereséshez kell. A másik kettőt nagyon szétválasztani nem tudom, talán az UDP a letöltés folyamatáért lehet felelős, mig a TCP mindenképp kell, hogy mást megtalálj.
Szerintem az UHU linuxnál lehet a gond, de a legtutibb az lenne, ha vmelyik HUbon tudnál érdeklődni. -
F-ECT$
titán
Sajnos a dc_gui-t nem ismerem, a tűzfalat és a passzivitást azért említettem, mert ezek általános problémák. Ha tudsz aktív is lenni, akkor legyél aktív. Ha tűzfal nincs, akkor már csak az lehet a gond, hogy az egyes hubokon nem támogatják a kliensprogidat, vagy valamit még be kell állítani. Más 5letem nincs, próbálj valami FAQ-t keresni, vagy menj fel egy hubra, és keress olyan embert, aki szintén dc_gui-t használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Honda topik
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- DOOM - The Dark Ages
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest