- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nagyon szívesen segítenék, de:
UHU-t nagyon régen használtam (meg 1.0 rc2-t), a mostanit csak megnéztem. Ráadásul akkor még nem használtam dcgui-t, csak később Mandrake alatt. Ott meg .rpm-ből telepedő verziót (nem tudom UHU-nál fordítani kell-e, mert ha igen, akkor ebből is adódhat probléma, pl. vmit nem megfelelő beállítással fordítasz).
De várj, beugrott valami: eleinte nekem is volt ilyen problémám. Pontosan ugyanez...csak az a baj, hogy nem emlékszem mi okozta ezt, és mi volt a megoldásAbban biztos vagyok, hogy valamit a dcgui beállításainál kellett babrálni. De hogy mit...
Ígérem, gondolkozok rajta, s ha eszembe jut, rögtön leírom.
-
Jester.c
aktív tag
Bocsi előző hozzászolásom nem neked volt válasz, hanem csak úgy...
A dinamikus IP-nek semmi köze az egészhez, azzal lehetsz aktív, a lényeg ebben az esetben, hogy nem kell konkrét IP címet megadnod, hanem üresen marad a mező.
Ha nem tudsz letülteni, nálad van vmelyik hálozati komponenssel a probléma valszeg. Én felraknék egy tűzfalat, amelyik folyamatosan zaklat az elején (ahogy szokásuk), és szól, hogy milyen protokollon zaklatnak. kell hogy zaklasson a dc ICMP-vel, UDP-vel és TCP-vel. ha ezek közül vmelyik nincs engedélyezve nem fogsz dc-zni, Az ICMP-t tudom, hogy ő a kereséshez kell. A másik kettőt nagyon szétválasztani nem tudom, talán az UDP a letöltés folyamatáért lehet felelős, mig a TCP mindenképp kell, hogy mást megtalálj.
Szerintem az UHU linuxnál lehet a gond, de a legtutibb az lenne, ha vmelyik HUbon tudnál érdeklődni. -
F-ECT$
titán
Sajnos a dc_gui-t nem ismerem, a tűzfalat és a passzivitást azért említettem, mert ezek általános problémák. Ha tudsz aktív is lenni, akkor legyél aktív. Ha tűzfal nincs, akkor már csak az lehet a gond, hogy az egyes hubokon nem támogatják a kliensprogidat, vagy valamit még be kell állítani. Más 5letem nincs, próbálj valami FAQ-t keresni, vagy menj fel egy hubra, és keress olyan embert, aki szintén dc_gui-t használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest