- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
OP_Stormbird #2476 üzenetére
És a megosztást? Át lehet tenni? Nem akarok megint órákat hashelni.
[Szerkesztve] -
proh_asd
csendes tag
válasz
OP_Stormbird #2465 üzenetére
Nem hash, mert sokáig csinálja, nem pár percig, ha hagyom.
ráadásul az a jelenség, hogy bent vagyok több hub-on, magyar, lengyel, cseh. Ha azt látom, hogy spam sorokkal nyomja tele a chat ablakot a magyarban, akkor a többiben is az megy. mindenféle címeket, neveket ír, de akkor is, mintha én lennék a közös pont. Kilövöm, pár perc múlva visszamegyek, sehol semmi, megint rendben mennek a hubok. Szóval nem tetszik ez nekem. -
Totyi
őstag
válasz
OP_Stormbird #2465 üzenetére
Sajnos előfordul;hogy a hashelés után is eszi a procit.A hashelés alkamával nem biztos;hogy 100%-on eszi a procit;attól függ hogy milyen gépről,és milyen adatokról van szó.
Viszont ha fagy,akkor 100% procihasználat van,és minden adott ok nélkül.Véletlenül sikerült rájönnöm,hogy miért ette a procit a program.Fentebb leírtam:easy cd extractor 5 nevezetű program miatt.Uninstall+registry törlés+másik program feltelepítése=probléma megszűnése.NÁLAM.Azért írtam nagybetűvel;mert nálam ez volt a probléma.Meg kell nézni szűz winnel,driverekkel,programokkal.Szépen sorban felrakni mindent,aztán kiderül;hogy mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Ford topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest