- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
OP_Stormbird #2476 üzenetére
És a megosztást? Át lehet tenni? Nem akarok megint órákat hashelni.
[Szerkesztve] -
proh_asd
csendes tag
válasz
OP_Stormbird #2465 üzenetére
Nem hash, mert sokáig csinálja, nem pár percig, ha hagyom.
ráadásul az a jelenség, hogy bent vagyok több hub-on, magyar, lengyel, cseh. Ha azt látom, hogy spam sorokkal nyomja tele a chat ablakot a magyarban, akkor a többiben is az megy. mindenféle címeket, neveket ír, de akkor is, mintha én lennék a közös pont. Kilövöm, pár perc múlva visszamegyek, sehol semmi, megint rendben mennek a hubok. Szóval nem tetszik ez nekem. -
Totyi
őstag
válasz
OP_Stormbird #2465 üzenetére
Sajnos előfordul;hogy a hashelés után is eszi a procit.A hashelés alkamával nem biztos;hogy 100%-on eszi a procit;attól függ hogy milyen gépről,és milyen adatokról van szó.
Viszont ha fagy,akkor 100% procihasználat van,és minden adott ok nélkül.Véletlenül sikerült rájönnöm,hogy miért ette a procit a program.Fentebb leírtam:easy cd extractor 5 nevezetű program miatt.Uninstall+registry törlés+másik program feltelepítése=probléma megszűnése.NÁLAM.Azért írtam nagybetűvel;mert nálam ez volt a probléma.Meg kell nézni szűz winnel,driverekkel,programokkal.Szépen sorban felrakni mindent,aztán kiderül;hogy mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest