Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Majd egy hal Téged is lefog, hidd el, ami késik nem múlik....
dragon
sajna a mediumheavy feeder meg a 20-as zsinór nagyon nem voltak pariban az adott hely körülményeivel...akadálymentes helyen utánamentem volna de a vízparton volt egy fa és annyira elment balra, hogy tőlem 15-20m-re balra lévő haverjaim a part előtt látták és ordibálták, hogy mekkora én meg nem is láttam csak egyszer messziről.. mondtam nekik, hogy üssék a nádat, (ettől megijedt és visszament a mélybe) kétszer ez bejött, de 3-szor már nem, elakadt az egyik horog és szevasz volt...
hozzátenném, ha a partoldal volna annyira rendezett, hogy utána lehetett volna menni és nem lenne a part széle alatt a víz tele a lehullott gallyakkal az megint egy segítő körülménynek számítana...
egy esély lett volna, ha beúszok a vízbe bottal a kezemben és megpróbálom lebeszélni a partoldalban való mozgásról
(matracról régebben már fárasztottam 14-es amurt, nagy élmény volt, csak sajna az embernek 2 keze van, pedig egyikkel kéne fogni a botot, eggyel az orsót tekerni, meg eggyel kéne kormányozni valahogy a matracot is mert biza az amur nem játszik, simán csónakáztatja a kétszemélyes matracot...)szóval a beúszással is két probléma van...egyrészt a tógazda tiltja, másrészt ez egy volt bányató, kiba mély vízzel, ami nemcsak mély nagyon hideg is tud lenni itt-ott, nekem meg volt már, hogy görcsbe rándult a lábam, hát na, érdekes úgy úszni... illetve horgászbottal a kezemben még nem úsztam egyszer ki kéne próbálni
(megfelelő helyen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(megfelelő helyen)
Steady74