Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gézengúz

addikt

válasz FireFox1996 #15647 üzenetére

Majd egy hal Téged is lefog, hidd el, ami késik nem múlik....

dragon

sajna a mediumheavy feeder meg a 20-as zsinór nagyon nem voltak pariban az adott hely körülményeivel...akadálymentes helyen utánamentem volna de a vízparton volt egy fa és annyira elment balra, hogy tőlem 15-20m-re balra lévő haverjaim a part előtt látták és ordibálták, hogy mekkora én meg nem is láttam csak egyszer messziről.. mondtam nekik, hogy üssék a nádat, (ettől megijedt és visszament a mélybe) kétszer ez bejött, de 3-szor már nem, elakadt az egyik horog és szevasz volt...

hozzátenném, ha a partoldal volna annyira rendezett, hogy utána lehetett volna menni és nem lenne a part széle alatt a víz tele a lehullott gallyakkal az megint egy segítő körülménynek számítana...

egy esély lett volna, ha beúszok a vízbe bottal a kezemben és megpróbálom lebeszélni a partoldalban való mozgásról
    (matracról régebben már fárasztottam 14-es amurt, nagy élmény volt, csak sajna az embernek 2 keze van, pedig egyikkel kéne fogni a botot, eggyel az orsót tekerni, meg eggyel kéne kormányozni valahogy a matracot is mert biza az amur nem játszik, simán csónakáztatja a kétszemélyes matracot...)

szóval a beúszással is két probléma van...egyrészt a tógazda tiltja, másrészt ez egy volt bányató, kiba mély vízzel, ami nemcsak mély nagyon hideg is tud lenni itt-ott, nekem meg volt már, hogy görcsbe rándult a lábam, hát na, érdekes úgy úszni... illetve horgászbottal a kezemben még nem úsztam egyszer ki kéne próbálni :) (megfelelő helyen)

Új hozzászólás Aktív témák