- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Ne haragudj, de ez nagy hülyeség, amit írtál... Gondolom egyik orsót sem próbáltad ugye? Én használtam és van is Sprom, de már a dobozban vannak csak, mert a Nevis nyomába nem érnek... Két éve használok Nevis orsókat, nyeletőfékkel és bizony nagyon megbízható és kiváló ár/érték jellemzi...
zenwalk: remek ötlet, hogy kezdőként is a nyeletőfékesre gondoltál. Jobb, ha azt szokod meg először, mintha váltanál és eszméletlen feelingje van a nyeletős horgászatnak és ezt úgy mondom, hogy én csak kb. két éve használok, mert szkeptikus voltam velük szemben, de inkább most már azt mondom, hogy egyszerűen hülye voltam...
Amúgy, ahogy lakisoft spori is mondta, bizony lehet meg fog viccelni egyszer-kétszer az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest