- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58487 üzenetére
Köszönöm!
Mivelcsak két matchem van, a kettő közül a kissé merevebbet, Maver Black Ice Match. Nem egy nagy eresztés, picit feszes, de amúgy vékony a lakk és jó az akciója, dobáskor a középrész is hajlik, brutál jól ki lehet lőni vele a nehezebb úszókat. Egy nagy 10-es cseppólom volt a főólom, úgy szállt hogy öröm volt nézni.WarninShotZ
Nekem a Racer 4000 (meg a Nevis Airtec 5000, ami ugyanaz csak eggyel nagyobb méret meg kettővel kevesebb csapágy) egy bizonyos potton kattan minden egyes hajtókar fordulatnál. Nem tudom mi lehet, de annyira nem zavar, mondjuk én úgy vagyok az orsókkal, hogy legyen valami a boton, a lényegi dolgokat úgyis a horgász meg a bot végzi, az orsó csak zsinórt tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest