- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Áh, megrögzött ''vadvizes'' vagyok, semmi pénzért nem mennék mesterséges agyontelepített tavakra, csak a jóöreg Bodrog (és holtágai) játszik, mégha nem fogok egy árva keszeget sem, akkor is.
Köszi a tippet, már szétnéztem egy miskolci horgászegyesület háza táján, és elvileg holnap délután pont vizsga van. Meg érdeklődök a megyei hsz szövetségnél is, hátha van közelebb valami.
Még egy kérdés. ha megvan a vizsgám, akkor mi a teendő? Állami jegyet kell váltanom, de ehhez már kell tagsági egy egyesületnél, vagy ahol kiállítják, ott automatikusan tag leszek? Ezután még a konkrét vizekre a területi engedély váltás?
Csak mert Miskolcon biztosan ki tudnám váltani az államit is, de láttam állami horgászjegy mintán, hogy van egy olyan bejegyzés is, hogy melyik he-nek vagyok tagja, de én nem a miskolcinak akarok lenni, hanem valamelyik környékbelinek. Szóval vagy akkor töltik majd ki ezt a részt, amikor valahol tag lettem, vagy pedig ott kell megcsinálni az államit, ahol egyből tag is leszek. Na jó sokat összezagyváltam, remélem érthető nagyjából.
PumPi: így lett volna nálam is, bátyám egy ismerősön (he elnök) keresztül ''intézte'' a vizsgát, neki már megvan minden papír, csak nekem nem akar összejönni. Én meg nem akarok többet tökölni, mert már mennék nagyon.Úgyhogy eldöntöttem, hogy megcsinálom én legálban is, azon ne múljon, csak minél hamarabb kész legyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Xiaomi Scooter 4
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest