Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
Hát én ma az az egy voltam.
És annyira jó peca volt, gyerekek, életem dunai horgászata!
Elképesztően jól sikerült az új bolo avatója...
Kb. 4 liter, fagyasztóból "összekukázott" kaja, bele házi erjesztett magmix, fél kiló vegyes Aqua, meg vagy másfél kiló parti kavics. Mellé ragasztottam kb. másfél liter csontit kaviccsal. Alapnak hat gomóc kaja ment be, majd felváltva dobáltam a kaját és a csontit. Már az első úsztatásoknál volt csipkelődés, de az új bottal való ismerkedés, lányos zavarom stb., hát na, csak a többedik úsztatásra lett meg az első kapás, mindjárt egy kiló körüli paduc... Aztán egy 30 dekás koncér, fene gondolta volna, hogy toronymagasan ő lesz a legkisebb ma a fajtájából... Jöttek szépen vegyesen a kis marcik, egy szép szilva, jászok, majd megtört a jég, és első "rendes" bolognais márnámat is megfogtam, kilóhúszas formában.
Nagy élmény volt a fárasztása, de ez még szinte csak a kezdet volt... Innentől kezdve gyakorlatilag mást sem bírtam fogni, csak koncérokat. De milyeneket! Megállás nélkül jöttek a kiló, másfeles példányok!
Még most is alig hiszem el... Aztán megtörve a koncér uralmat megfogtam életem jászkeszegét, bőven verte a másfél kilót, sőt...
Nem adja vissza a kép, milyen hatalmas volt, de feljebb abszolút nem értem át sehogy, ahogy a képen is látszik.
Következő úsztatásra egy óriási koncér, természetesen ő is egyéni rekord.

Kettő feletti, számomra egészen elképesztő méret...
Aztán a sok koncér közepette egy igazi, már rendes torpedó, ő is kettő felett volt.
Hát így zárult az új bot avatása, a legjobb dunai pecám, ami valaha volt. Tizensok nagy koncér (szinte cdaj kiló felettieket fogtam), egy-egy gyönyörű paduc meg szilva, két márna, meg persze a jászok... Mindez 14-es előke, 14-es horoggal csali 3-4 szem csonti. Közepesen, illetve erősen visszatartott szerkóval. Fenomenális, még nem tértem magamhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És annyira jó peca volt, gyerekek, életem dunai horgászata!
Elképesztően jól sikerült az új bolo avatója...
Még most is alig hiszem el... Aztán megtörve a koncér uralmat megfogtam életem jászkeszegét, bőven verte a másfél kilót, sőt...
Steady74