Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KunEmber

senior tag

válasz jobbacsabba #75965 üzenetére

Megtetszettek a feeder botok, de nem vagyok biztos benne, hogy mindenképpen ilyen botra van szükségünk.

Nyilván a fenekezés, úszózás, pergetés mind más műfaj és többnyire teljesen más felszerelést igényel. Ma talán a feeder (fenekezés) műfaj a legáltalánosabb, mert a legszélesebb körű felhasználással rendelkezik a csatornapecától a tavi disznók (pontyok) partrasegítéséig. Sajnos általános, mindenre jó bot nincs. Nekem 2 év alatt (első covid évben kaptam rá erre a drogra) lett 4 feederbotom és egy csomó irány még csak nem is érdekel.

Ki kellene gondolni, hogy legalább az első fél évben mit szeretnétek vele csinálni a legtöbbet: milyen távon? milyen vízen? (tó? csatorna? folyó? Balaton?) milyen halra? Ez alapján lehet megközelítő választ adni a kérdésedre.

Ökölszabályként el lehet mondani az általad választott árban, hogy alulról nézve az Eurostar botokkal el lehet kezdeni, a Nevis és by Döme termékcsaládból választva pedig nagyon nehéz rossz terméket venni. Ezek bőven beleférnek az árba.

Új hozzászólás Aktív témák