Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jobbacsabba

aktív tag

Sziasztok!

Új vagyok a pecások körében, igazából tavaly kezdődött az egész, mert a gyerekeknek megtetszett a horgászat. Aztán nekem is...
    Kaptunk egy barátomtól csomó régi botot (teleszkópos, spicc), merítőt, szákot, bordás kosarat, szóval csomó mindent, ezzel megy a peca. Most felmerült, hogy érdemes lenne új botot és orsót venni. Megtetszettek a feeder botok, de nem vagyok biztos benne, hogy mindenképpen ilyen botra van szükségünk.
    Voltunk folyón, csatornán, holtágon, tavon, mikor merre járunk és mi van a közelünkben. Általában fenekezünk és úszózunk, de pergettünk is már, azzal ami van.
    Azt látom, hogy minden módszernek megvannak a saját eszközei, de ez nagyon távoli, hogy mindenhez, mindegyikőnknek legyen botja...

Szóval ezek után az a kérdésem, hogy milyen botot ajánlotok? (Egy dolog biztos, hogy a gyerek pecacuccok nem érdeklik a gyerekeket, 3 méteres és afeletti botokat használunk.)
    Jelenleg egy botról és orsóról lenne szó, botra 20-25, orsóra 10-12 ezrest szánnék, de olyan legyen, amit nem növünk ki, csak meg tanulunk használni és sokáig jó társ marad.

Köszönöm előre is tanácsokat.

Üdv,
    Csaba

Új hozzászólás Aktív témák