-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Franz51 #63201 üzenetére
Vélemény: Szerintem a 40-es orsók lehet nagyok lennének erre a botra, azért próbáld rá mielőtt megveszed. Nekem Cormoran Black Master 2,4m (10-40gr) botra egy új szériás Shimano Sienna 40-es nagyon nagy lett, végül is a 25-ös méret passzol hozzá.
Szóval azt mondanám neked inkább 30-35-ös méretű, jó fékrendszerű orsó kell. Vedd figyelembe hogy kézben tartott bot lesz, a súlyelosztást egy nehéz orsó elronthatja. Sajnos a sekély dobú match/feeder orsók a 40-es mérettől indulnak, inkább feeder felhasználásra szerintem.
Jók az orsók amiket néztél, de én egyel kisebbet néznék, legjobb ha rápróbálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- NAVEE N65 roller eladó
- Xiaomi Scooter 4
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest