Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
Alapvetőleg rendszerben szeretek gondolkozni, így amikor újrakezdtem horgászni tavaly, akkor sok videó megnézése után kettő mellett döntöttem: Kék fúzió, SBS 20+ Premium Boilie Wafters, Ace Lobworm.
A HD-ból volt még lebegő oldódó pellet is, meg carp szirup.
Őszintén, a HD a világ egyik legnagyobb pénzkidobása, volt hideg víz, meleg víz... Bátyámnak egyszer adott egy 9 kilós pontyot, de a másik oldalon meg az Ace lobworm-re aznap több mint 50 kiló jött.
Az SBS csali sokkal lágyabb, könnyebben kezelhető, és sose kell cserélni. 10 hal után is adja a 11. -et. A HD szinte kőkemény, porlik, törik kivétel az oldódó lebegő, de annak meg más baja van...
A bojli mellé, paszta ólomra Aqua pontyos pellet 2mm kerül egy kis spod juice-al tuningolva. Ez idáig mindig jobban adott halat mint másnak a környékemen, de...
Egy két öreg, kukoricával mindig tudott alázni, szóval a következő amit kipróbálok az biztosan 3 szem kukorica lesz
Innen látszik, hogy mire elhasználom a 250g-os SBS bojlit, hogy újat próbáljak ki addig el fog telni még pár év. A HD gyorsan elfogyott, mert kidobtam a kukába...
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74