Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Köszönöm a javaslatot. Beszéltem is az ügyfélszolgálattal. Azt mondta, hogy néhányan már jelezték, hogy IOS-en nincs ott a fogás rögzítése gomb.
De ugye nálam nem ez volt a gond, mert napközben rendben működött. Viszont elmondta a hölgy, hogy 19:00-kor kellene jöjjön egy push értesítés a telefonra az alkalmazástól, hogy folytatom-e a horgászatot. Ha nem válaszol az ember, akkor elvileg befejeződik a horgászat.
Nálam nem jött ilyen üzenet. Pedig az órámra is meg kellene jöjjön, azaz azt gondolom, hogy nem az történt, hogy nem vettem észre. Azt gyanítom, hogy 19:00 után így az alkalmazás úgy veszi, hogy már nem horgászom, ezért nincs ott a gomb. Mindegy, abban maradtunk, hogy ez így teljesen jó, hogy indítottam egy új horgászatot és rögzítettem a fogást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74