Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz sityupityu #99501 üzenetére

Luphaszt, szerintem én több cuccal járok egy hétköznapi feederezésre is mint sokan rakózni. :DDD
    Verseny szempontjából unalmas számomra és megöli a hangulatot, hogy mindenki előkapja a tizenháromfelet és ennyi. Persze ez szükséges valahol ahhoz, hogy komparatív legyen a horgászok teljesítménye, de szerintem összességében túl van tolva. (Szóval inkább csak amolyan csendes ellentüntető vagyok azzal hogy nem művelem. :DD Versenyeken szoktam beszélgetni szomszédokkal, simán van hogy egyedül matchezek miközben mindenki rakózik balra-jobbra, és végső soron általában az a vélemény, hogy "unalmas a rakó, de mindenki ezt csinálja, nekem is muszáj"... :N Tegyük hozzá én abszolút nem vagyok jó versenyhorgász, nem tudok mindent alárendelni a győzelemnek, kicsit szentimentálian fogalmazva a horgászat szépsége is fontos, nem csak az eredménessége. Nagyon leegyszerűsítve inkább szeretek horgászni, mint tudok... :DD)
    Nyilvan nem önmagával a módszerrel van bajom, a precizitása, a finomsága verhetetlen, csak szerintem túlságosan leszűkíti a teret versenyeken.

Új hozzászólás Aktív témák