Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Luphaszt, szerintem én több cuccal járok egy hétköznapi feederezésre is mint sokan rakózni.

Verseny szempontjából unalmas számomra és megöli a hangulatot, hogy mindenki előkapja a tizenháromfelet és ennyi. Persze ez szükséges valahol ahhoz, hogy komparatív legyen a horgászok teljesítménye, de szerintem összességében túl van tolva. (Szóval inkább csak amolyan csendes ellentüntető vagyok azzal hogy nem művelem.
Versenyeken szoktam beszélgetni szomszédokkal, simán van hogy egyedül matchezek miközben mindenki rakózik balra-jobbra, és végső soron általában az a vélemény, hogy "unalmas a rakó, de mindenki ezt csinálja, nekem is muszáj"...
Tegyük hozzá én abszolút nem vagyok jó versenyhorgász, nem tudok mindent alárendelni a győzelemnek, kicsit szentimentálian fogalmazva a horgászat szépsége is fontos, nem csak az eredménessége. Nagyon leegyszerűsítve inkább szeretek horgászni, mint tudok...
)
Nyilvan nem önmagával a módszerrel van bajom, a precizitása, a finomsága verhetetlen, csak szerintem túlságosan leszűkíti a teret versenyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Versenyeken szoktam beszélgetni szomszédokkal, simán van hogy egyedül matchezek miközben mindenki rakózik balra-jobbra, és végső soron általában az a vélemény, hogy "unalmas a rakó, de mindenki ezt csinálja, nekem is muszáj"...
Tegyük hozzá én abszolút nem vagyok jó versenyhorgász, nem tudok mindent alárendelni a győzelemnek, kicsit szentimentálian fogalmazva a horgászat szépsége is fontos, nem csak az eredménessége. Nagyon leegyszerűsítve inkább szeretek horgászni, mint tudok...
Steady74