- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Beni2360 #2516 üzenetére
Igen a vészkapcsoló hivatalosan hőkorlátozó és teljesen más a szerepre mint egy hagyományos thermó elemnek (ntc szenzor). Sokszor a gyári leírások is hibásak, de a lényeg hogy jól működjön a szerkezet.
Én annó nagyon szerettem, rengeteg baconos préselt melegszendvicset csináltam vele 😋 -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Beni2360 #2513 üzenetére
Nem lehet hogy a fenti csak egy hőkorlátozó. Az nem azonos a hőtermosztát erzékelővel, vészesetben kapcsol le.
Régen nekem is volt egy hasonló kontakt grillsütőm, abban alul volt a termosztát érzékelő, fent meg a hőkorlátozó. Tökéletesen működött még ki nem éget az alsó fűtőszál. Párban cseréltem alsót felsőt, de az már nem volt olyan jó mint a gyári. Melegszendvicsre jó volt, de gofrit kínlódás volt vele sütni. -
soldi3r
veterán
válasz
Beni2360 #2050 üzenetére
Koszi, ugy latom ProfiCook PC-KM 1096 gepet hasznal. Nincs tul szep hangja es sajnos az Amazonos ertekelesekbol kiderult, hogy potalkatreszt sem lehet hozza venni.
Zsolt is megjelent a vegere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest