- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Na csomagolom vissza most látom, hogy az alsó szabályozó gomb lötyög össze vissza. Valami nincs bent rendesen rögzítve. Írtam nekik videót mellékeltem , jött a válasz küldik érte a futárt. Aztán ellenőrzik és küldik a másikat. Na így nézünk Miki.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok.
Vettem egy alul - felül külön állítható kontakt grill sütőt. Ma jött meg és mivel le szedhető cserélhető a sütö lapok azt látom, hogy a felső részben van hő érzékelő egység az alsóban meg nincs. Akkor hogyan tudom kinyitva külön külön hogyan érzékeli a beállított hőmérsékletet? A felső lap ők, de mi van az alsó lappal? -
Beni2360
félisten
válasz
soldi3r #2051 üzenetére
Én special nem a gépre gondoltam hanem a kemencere, ilyen dupla tengelyű gépet meg itthon is lehet venni 130 e felett. De ehhez is mar fanatikusnak kell lenni és sokat használni. A kemence sem arra van szvsz, hogy néha kimegyek és begyujtom. Nagy család, nagy baráti kör udvari foci vetítés, stb.
-
Beni2360
félisten
válasz
soldi3r #2049 üzenetére
Én Pluhar László pizza készíteset nézegettem. Nem egy egyszerű dolog és szvsz csak annak éri meg befektetni aki sokat és sok személyre csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest