- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
trialboj #96146 üzenetére
Hozzászoksz, illetve már nem az életedért kapaszkodsz a markolatban. Mivel lazább tudsz lenni, ezért az elkarod sem fárad el ennyira.
Ami pedig a szivacsos markolatot illeti (valaki kérdezte is hogy milyet használok), nekem egy teljes zsákutca volt
Lehet hogy a vizes körülmények sem segítettek rajta, de elforgott és abszolult nem volt rajta stabil a fogás. Elsőre kényelmesebbnek tűnt mint a vékonyka Ergon, de ahogy durvult a terep szinte rögtön elfogyott. Forgott, csúszkált, ami az utolsó dolog, amire szükségem volt sáros, sziklás, iseretlen fekete DH pályákonVettem ott helyben egy puha lockon-os markolatot, és kb azonnal jobban éreztem magam a bringán. A "minőségi" Bike Fun (világítós zöld) szivacs markolat meg repült a kukába
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest