Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pici telefon, óriás akksival?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
DopeBob #3670 üzenetére
Ezek még nem láttak felnit szóval még nem, de ismerősömnek is ugyan ilyen van és nagyon jó! Tehát terepen és aszfaltra egyaránt jó, nehezen kopik, aszfalton egyáltalán nem érzed h visszafogna! Szerintem ezzel a gumival nem lehet melléfogni!
Vasinger!: A súly szerintem se olyan lényeges viszont sima torára ne cseréld le! Ha már komolyabbra cseréled maradnék az új suntouroknál, 2010-11es modelleknél! Egy epicon simán felveszi egy torával reconnal a versenyt ebbe biztos vagyok és itt nem kell megfizetni a nevet! Akinek sok a pénze fizesse csak meg
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest