- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Mewryck #28116 üzenetére
Hát nem tudom mi tévő legyek, lehet leteszem a kerékpárt és elgondolkozom az egészen, hogy mi legyen.
Azzal a kezdődött az egész, hogy hajtáskor a hátsókerék kicsapodott a váznak, guruláskor nem. Komplett kereket cserélni kellett. Közben apám szétbuherálta a fogaskereket, vehettem újat, mert a szakik szerint az is deformálodott... Akkor kiderül, hogy lánc is kell rá. (De ebben a városban duplája mindennek, egy KMZ láncért (ami máshol 700-800 és alig jó) elkérnek lazán 1800-at...). Most meg új külsőgumi + belsőt is cserélni. Valahogy nekem ez így sok... Most ez a külsőgumi nagyon felb**** az agyam... Megnéztem most, optimális a nyomás. 2,5 bar... Pedig amikor beleraktam akkor nem volt ilyen, most hogy használom szakítja a felni... Lehet inkább egy másik felnit kéne vennem?
Egy picit félek, hogy jó veszek még rá gumikat, de akkor még valami más probléma is beüt...Én személy szerint nem hittem volna, hogy ha valamit lecserélek, akkor vele együtt mást is cserélnem kell. (Például azon is meglepődtem, hogy sokan mondják, ha láncot cserél csak az ember, akkor fogaskereket is kell cserélni.)
Most meg attól tartok, hogy ha új külsőgumit akarok venni, akkor felnit is kell majd venni?
Sok kicsi csere / javítás, sokra megy...Lehet veszek akkor még egy külsőgumit vagy belsőt és akkor meglátom. De ha azt is szétkapja a felni... én dobom ki az egész bicajt
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest