Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
cekkk
veterán
Most nekem nagy após van, de barátnőmnek csak egy sima 1 sebességes női azzal messzire nem jutunk
Még egy kérdés ezekhez is szoktak használni ilyen kipárnázott biciklis nacit?
Van itt még elfogadott az igazán jó nagy tepsi méretű ülés a kényelem miatt
Mert ami nekem van elég kicsi és 15-20Km után már nem kényelmes
-
cekkk
veterán
Van ilyen , hogy cross trekking ilyenekre gondolsz nem?
-
salieri.
őstag
Igaz nem tudom milyen jellegűt szeretnél ,mert van mindegyik fajta, ami a honlapon is látható,engem ez érdekelt igazán :4490ft. A többiből nem kérdeztem a méretezést.
Viszont best buy bringájuk van 55k-ért -
hoffman_
nagyúr
nézz körül a sportsdirerct-en, van valahol üzletük is asszem már Mo-n is. pontosan nem tudom, hogy eszik-e vagy isszák, csak azt láttam, hogy pár napja nagyon pezsgett a topic az ott kapható Muddyfox spd cipők kapcsán, amik jó minőségűnek tűntek és 6-7k körül adták őket. nem tudom, hogy akció volt-e vagy sem, az tuti, hogy fel kellett próbálni őket, mert a méretezés nagyon gyatra volt.
-
-
-
rii
nagyúr
L-Carni-X -em van
azt írják edzés előtt ....
8.kor indulok egy 1:10 útra
meg köbö 19:00kor indulok visszaha azt írják, hogy naponta 1-2 adag (12.5 ml) -ot kell bevenni edzés előtt, akkor mind reggel és mind este be kell tolni 12,5 ml-t? haver mondta hogy felezni kellene ebben az esetben ...
de a palack hátoldalán meg az van hogy még a két főétkezés között is be kellene tolni 1 adagot
-
salieri.
őstag
Nézz be miskolcon az intersportba,hervisbe is!
Én A hervisbe vettem a diamondback cipőmet 9 ezer ft ért-
Shimano MT20 cipőmet 7500- ért ezt kéz alól igaz.
Pedált meg ,ha már nem webshop akkor valami bringás üzlet.
Dechatlonba néztem múltkor SM SH51 stopli 4800 ft
Ezért inkább vettem egy pedált kompletten 7 ezerért ,jó lesz tartalékba -
dqdb
nagyúr
Nocsak, te is fiam, Brutus
A papírdoboz alsó részében a két pedál között van a stopli. Elvileg létezik olyan változat is, amihez nem adják, de valószínűleg ez nem olyan lesz.
Apropó: ilyen pedállal már nincsen mentséged a Bükk Maraton ellógására
-
venember83
nagyúr
-
-
fpeter07
veterán
Nem igazán, mert általában akikkel együtt mész maratonon egy cipőben járnak veled.
szerk: Tegnap lemértem a kerék kerületét zsírkrétás módszerrel. 2040-et kaptam eredményül.
(#20711) :MTC:kandur: Az a helyzet, hogy az első maratonodra nem igazán tudsz felkészülni, hiszen nincs tapasztalatod. Csak részt kell venni rajta és ügyelni, hogy beérj a célba, a többi már nem fontos.
Maratonon jóval nagyobb a terhelés, mint átlagos bringázáskor. Én nem voltam felkészülve erre, de voltak jó részek így is.
-
-
Manitou
veterán
Én idén még nem ültem bringán., és szobabicajon sem tekertem semmit.
Azt hiszem én nyertem
Utóljára november elején ültem bringán úgy 5km erejéig., de az se az én bringám volt.
Ráadásul még a km órában is lemerült az elem
az adatok meg szépen elvesztek, gondolom. Pedig már egyszer cseréltem benne elemet, ezek a sigmák eszik az elemet úgy vettem észre.
-
hoffman_
nagyúr
Szerintem szép, maga a váz is, az összkép is, de nem is ez volt a lényeg. A lényeg az, hogy 48+96=144, ebből mondjuk legyen -14 a régi teló, tehát végül 130k, és van egy full Deore géped, Reconnal! Ez boltban 250 körül indul
Amúgy nem csak szerintem szép
Nekem amúgy is mindegy, hogy Merida, Cube, Magellan, stb.
Zebu:
Tényleg csinos, a Meridák közt is a pofásabbak között van szerintem. De sajna nem veszem meg, hiába nagyon jó ajánlat a másik telóval, nyárra lesz keret bringavásárlásra. Illetve most még az is bizonytalan, mert lehet, hogy beletenyereltem valami elég kellemetlenbe.
-
Bandi18
tag
-
hoffman_
nagyúr
Én nekem még R7 rémlett
Amúgy no-no, nem sznoboztam senkit, én a múltkor is "vele voltam"
venember:
Így már értem a V-fék opciót
Sokat gondolkodtam rajta, hogy V-fékes bringát is nézzek, mert vannak nagyon jó felszereltséggel, ráadásul egy jobb V-féket még el is lehet adni tárcsafékre váltásnál, és a tárcsafék sem olyan horror (Deore szett 15k, Elixir 5 26k pl). Viszont a felni/agy csere miatt lemondtam róla végleg.
Nem tudtam, hogy cserélted, valahogy ezen átsiklottam, most már tudom
mod:
Mi van akkor, ha az ember egy inkább ugrabugrára szánt első villát használ XC-re? Egy Bomber, vagy egy Rock Shox Argyle például nem kifejezetten ez a kategória, a súlyon kívül számít valami? Értem ezalatt, hogy a célterület miatt más-e a felépítés, akár csak kicsit is, stb, stb.
-
hoffman_
nagyúr
Basszus, fene a hülye fejembe, hogy nem vagyok képes olvasni sem... Az XCR-rel már nem kéne, mert amúgy nem tetszik a váz, meg kéne mit csinosítani amúgy is, de jó alap lett volna Reconnal.
Amúgy most 145-150k körül van egy halom Deore/XT/SLX váltással és Tora/Recon telóval szerelt gép, soha nem láttam még ennyit, tényleg most kell vásárolni. Olyanok, mint a lakásárak
-
DemonDani
addikt
azért 160ba nem lenne rossz kompromisszum szerintem. azért itt uj keráról van szó, meg elviszeti részletre is, annyira nem lenne már szerintem gáz, persze ésszel kell használni, de 3-400ezer alatt ez mindenre igaz.
inkább az a hajtómű meg a kerék lehet az érzékeny pont... pl tárcsa mellett miért van V-s felni?
-
Doki-HUN1978
senior tag
Abban egyet értek Tamooval, hogy az ilyen "nagyáruházi" bringákba általában a gyengébb cuccokat rakják bele.
Az ilyen helyek a laikusokat célozzák meg,-tehát kevésbé hozzáértő a célközönsége- akiknek ezeket el lehet adni relatíve drága pénzért.
Egy kerékpárboltban nézz körül szerintem és kémleld az akciós, márkás termékeket, esetleg kikérheted az eladók tanácsát.
A szakboltokban az eladók általában láttak már kerékpárt szétszedve is, ellenben a "nagyáruházi" eladókkal, akik csak annyit értenek a kerékpárhoz, mint a 7 éves fiam.
-
peetyy
őstag
Elnézést,én írtam rosszul a "túrázást"
Nem a hagyományos értelemben gondoltam,hogy elmegyünk pl a köv. faluig,és ott rátérünk a jól kitaposott,kemény,de nem aszfalt útra,hanem felülök,és irány az erdőmező, a maga sáros,huppanós,erdei utas,lejtősemelkedős(de nem az a nagy krosszpályás) murvás,köves,és még kitudja milyen útjaival
Bár nem tudom,hogy ez már dh kategória lenne,vagy nem,vagy kéne mégis az összteló,vagy nem...szóval tanácstalan vagyokEzért is jöttem ide érdeklődni,mert itt bicikliguruk vannak
-
Bandi18
tag
-
Nem, ez még nem adatott meg. De tekertem 6-7 éven át merev villával is, most egy "ratyi" RST Gila van, és súly ide vagy oda, nem mennék vissza. Tudom, confirmation bias bejátszik - de pl. az sem mindegy, hogy egy vészfékezésnek garantált endo lesz a vége, vagy behuppan a teló aztán max. rúg egy nagyot utána...
Mindettől függetlenül #16729 alapján esetleg érdemes lenne inkább trekkingben gondolkozni.
-
szki
őstag
Nekem van mindig bekapcsolt mobilnet, és a-gps is. 5-10 mp míg talál jelet a telo bárhol, bármikor. Emlékeim szerint szlovén, és osztrák túráknál sem volt probléma, pedig ott kikapcsolt a mobilnet.
#15766) rii: ma jobb is volt, hogy nem bicajjal mentem melóba, mert visszafelé korcsolyáznom kellett volna. Tükör jég lett minden éjjelre.
-
feka007
veterán
Nem láttam még ilyet, azért írtam így, nem gondoltam, hogy hidraulikus technika + V-fék is létezik, mikor ugye mindenki tárcsásat használ akinek maximum hatékonyság kell (nem tömődik el, nem veszik el a fékerő nedvességtől stb).
Elnézést akit ezzel megrökönyöztettem hogy nem tudtam róla, nagyon sajnálom.. -
dudi6
senior tag
-
runner 125
nagyúr
Hjah, értem én. ..én sem építgettem, hanem inkább kompletten vettem és alakítgatom szépen lassan magamhoz.
Egyébként van a Merida-nak az eggyel durvább - elvileg már enduró kategóriás - váza, ami hátul is 150mm-t mozog, One-five néven fut, viszont olyan ronda megoldást / geometriát én még nem láttam bringán, ahogy az kinéz. Katt.
..értem én, h meg kellett oldani a merevséget, de könyörgöm - így?! Tök az jön le róla, mintha egy törött vázat valaki otthon megtákolt volna.
Így oldalról még hagyján, de kicsit oldalsó nézetből még jobban látszik, valami borzasztó de tényleg. -
runner 125
nagyúr
Szerintem privátban áttoltam neked is, h melyik bolttal sikerült ügyeskedni, írj nekik valami korrekt árért. Bár, így télAkár hivatkozhatsz rám is.
Emlékszem akkor a kevésbé agresszív vázú Merida One Twenty HFS 1000 D-t tudták volna még adni 350-ért. Bolti ár 500 fölött volt jóval akkor is.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest