- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
8 literesbe szerintem kb. semmi nem fér be az ivózsákon kívül. A Deuter Race Exp Air zsákom 12 literes és még 3 literrel bővíthető - túra elején így is van, hogy ki kell engednem (az ugye 15 liter), már ha a kötelező defektmentesítő cuccokon túl egy-két zsömit meg egy hosszúujjú mezt/szélkabátot is bele akarok tenni... A 2 liter meg elég sok tud lenni, ha sok tíz kilométeren át cipeli az ember.
Szóval nézd meg alaposan, esetleg próbálj meg egy túrát kétliteres ásványvízzel a hátadon, hogy biztos így akarod-e.
mindenki: Fú le vagyok döbbenve, hogy mi van a Cuha-völggyel meg a gázlókkal most...
A Bakony maratont le is fújták, mert tényleges járhatatlan és életveszélyes a környék. Összehasonlításul: a mostani helyzetről egy videó meg ittegymásik, és néhány fotó is itt - na ha jól azonosítottam, ez a hidacska békeidőben ilyen... Összehasonlításul még egy normál gázló, a könnyű kikövezett fajtából tavaly nyárról. A különbség nagyon durva...
Aktív témák
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest