- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dromi
tag
Látom nem értetek rá válaszólni, márcsak az érdekel, hogy lehet css-be képet beszúrni, és mit kell ott még átállítani?
-
Dromi
tag
Oké, akkor volna egy blogos kérdésem, ki ismeri a blog pont hu-t? Megnéztem két sablont és néztem a html-t és a css-t is.
Mondom mi a helyzet, úgye ott vannak azok a sablonok, nekem tetszik az egyik, de nincs elég testreszabhatási lehetőség ami itt hiányzik:
Színek: betűszín, link aktív színe, háttérszín
Háttérkép: itt min X felbontás kéne
Betűtípus & Címsornál -- itt több típus kéne mert nagyon kevés van & de az is jó lenne ha a betűméreten lehetne változtatni
Háttér színe, jó lenne ha átlátszó lenne, csak a képek nem.Ezeket a Css-ben kell beállítani, jól gondolom? Vagy html is kell?
Van még egy kérdés pl, itt van ez [Zene] akarnák zenét, de nem műkődik, bemásoltam a megfelelő helyre, a sablonnál, body-hoz és semmi, pedig, zenés oldalán meg műkődik akkor mi a gond? Vagy ezt is be kell szerkeszteni az oldalba?
Néztem ezeket a szín kódokat, fff -000 kívűl a többi típust hol lehet megnézni? Ki próbáltam és az oldal egyből fekete lett.
Jó lenne ha valaki segítene, hogy kell ezt csinálni. mert blogról van szó és nem fizetek x-ezret ha nem emelik ki a blogot a címoldalra , értitek remélem, de meg szeretném csinálni, hogy olyan legyen
-
Dromi
tag
válasz
#78693120 #7096 üzenetére
Oké, most van egy másik kérdésem. Van pl egy oldal magyar blog. Belinkeltem más oldalon, ahol egy amerikai felhasználó akarta megnézni, de fekete képernyő jött be az oldal helyén ez mért van? Ellenben ha Google-ba beírta akkor bejött a blog. Ez most mért van? Mert rengeteg megtekintéstől elesek, ha nem jön be az oldal, amit viccesnek tartok
-
Dromi
tag
válasz
cidalain #7093 üzenetére
Aha arra gondoltam, de ezt hogy kell megcsinálni? Most a tumbrl-ról beszélek, ott meg lehet nyitni ezt a html-s cuccot
Privátban bemásolom megmondot mit kell csinálni?
Galériát, hogy lehet, itt csinálni? azt akarom, hogy a képek ne lefelé menjenek, hanem első kép, katt és utána vízszintesen a többi?
-
-
Dromi
tag
Sziasztok!
Volna 2 kérdésem, na a helyzet a kövezkező, lehet páran ismeritek a blog.hu-t mert ott rengeteg a blog. Én ki akarom próbálni a Tumbrl-t is, viszont, ott le lehet tölteni a képeket. Mit és hogyan kell beállítani, a html vagy csc belül, hogy a képeket, ne tudják letölteni, maximum megtekinteni? A másik galériát szeretnék, ha pl-ul több képet fel akarok tölteni, szóval az első kép látszik katt és vízszintesen megy a többi, ezt hogy kell megcsinálni?
Zenét, hogy lehet beílleszteni, mármint hova kell beilleszteni? Mert le lehet másolni a sablont és ott vannak a kódok is, erre gondoltam: [zene]. Már néztem róla videót, a végén az egy nagy kódot, azt hova kell teni? Aki segít lemásolom az egész kódos cuccot privátba
Még van egy másik, először kipróbáltam ezt a [sflagcounter]-t és működött, újratelepítettem a wint és nem működött, kipróbáltam többször is, és nem jelentek meg a zászlók és az oldal statisztika a blognál, csak a flag honlapján, akkor most mi van? Még milyen statmérő egyéb oldalak vannak? Ilyen ingyenes? Aki segít az nagyon jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest