- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fordfairlane #6483 üzenetére
Kezdem érteni a lényegét.
Milyen program lenen jó erre a célra?
-
zsolti_20
senior tag
válasz
fordfairlane #6480 üzenetére
Igen pontosan abba kerül bele, ezt nagy nehezen sikerült kiderítenem.
Nem szükséges itt a VB-t használni, ha erre van más megoldás is. Csupán VB-ben csináltam meg az egészet, de ez átültethető bárhová. AJAX metódushívásról tudnál írni légyszives pár szót? Ez nekem így még elég kínai.
Számorma az is tökéletes lenne, ha egyből küldené MySQL-nek a VB-t kihagyva.
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék itt nálatok, mint kezdő HTML ismeretekkel rendelkező ember, hogy hogyan lehet MySQL-be átvinni adatokat? Jelenlegi esetben kicsit bonyolultabb a dolog a szokványosnál. Nem tudom mennyire lehetséges ez, ha nagyon nagy hülyeséget írok akkor vigyetek át az elvonóra.
Viccet félre téve... Van egy HTML kód. Ez a googlenak a Web Speech API-ja ami a mikrofonba mondott szavakat, szöveggé alakítja. Visual Basicban megcsináltam a kód alapján az oldalt, teljesen jól működik, de szeretném a vissza kapott szöveget átvinni MySQL adatbázisba. Lehetőség szerint gombnyomás nélkül. A legjobb az lenne, ha amint beadja a szót, egyből javítsa automatikusan az adatbázisban az előző értéket az újra. Remélem kivitelezhető valahogyan, ha nem akkor milyen alternatívákat tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest