- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
kemkriszt98 #6083 üzenetére
igen lehet, de azert is beszologattok.
azÉrt mert ha Így Írok, akkor pedig az a problÉmaÁtok hogy zavarÓ.
VAGY MéG LEHET íGY IS, DE íGY MEG FOLYTON BE VAN KAPCSOLVA A CAPS LOCK.
És van még ez a variáció, de így meg minden ékezetes betu írása elott meg kell nyomnom a caps lockot, es utana ki kell kapcsolnom ami meg rohadt sokaig tart. ( az utobbi mondat , amiben vannak ekezetek kb 4 percembe kerult.
az ekezetes betuket pedig shift+alt + a,e,u gombokkal tudom beirni, ehez meg szamold hozza a folyamatos caps lock ki be kapcsolgatast, ( + azt hogy ha elfelejtem kikapcsolni akkor torolhetem a szoveget, mert megint ossze vissza lesz az egesz.
-
cidalain
veterán
válasz
kemkriszt98 #6065 üzenetére
őőő ez nem teljesen világos: "az inputok bal széle szerint rendezni"
ilyesmire gondoltál? [link]
-
DNReNTi
őstag
válasz
Mondjuk így.
-
Zedz
addikt
válasz
Ezt most nem teljesen értem.
-
Zedz
addikt
válasz
kemkriszt98 #6063 üzenetére
Persze, struktúrát ne táblázattal építs fel, ez már egy ideje nem divat.
Helyette használj diveket, tanulmányozd a CSS-t.
-
martonx
veterán
válasz
kemkriszt98 #5824 üzenetére
Ilyenkor kell egy CTRL+F5
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #5828 üzenetére
Inkább kódot/demót mutass.
Vannak néha anomáliák, de azoknak valami oka is van.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #5824 üzenetére
Igen, úgy értem, hogy te rontottál el valamit. Továbbra is így gondolom. Amúgy nincs olyan böngésző, hogy "mozzila".
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #5820 üzenetére
"Próbáltad másik böngészőben? Nálam volt már olyan hogy a Mozzila nem vette fogyelembe a css-t... olyankor használtam mást egy darabig.... másnap ha megnyitottam ment..."
Ez erősen user errornak hangzik. -
DNReNTi
őstag
válasz
kemkriszt98 #5731 üzenetére
Én úgy tudom cross-browser megoldás csak javascript (főleg jQuery library) segedelmével van. Pl itt van ez.
-
cidalain
veterán
válasz
kemkriszt98 #5728 üzenetére
Mert az ott a scrollbar.
Ha nem eleg nagy a szoveg, akkor nem kell scrollozni, de a helye ott van, mert a stilusban az lett beallitva.
Allitsad az overflow-t auto-ra akkor csak akkor jelenik meg a scrollbar, ha sok a tartalom a divbenAztan lehet durvitani
Overflow-x overflow-y erteket kulon allitani. Boxot jobb-bal iranyban scrollozni nem szerencses, igy azt nem engednem (perzse szelesebb anyagot ne is tegyel bele), a fuggolegeset meg autora allitanam. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #5720 üzenetére
"Én megoldottam egyféle képen"
Ha egy galériában csak egyetlen képen oldod meg, az nem jó.Szerintem te az "egyféleképpen" szót keresed.
Én a Colorboxot ajánlanám, bőséges a dokumentációja és az API-ja (a Lightbox-szal ellentétben).
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
kemkriszt98 #5720 üzenetére
-
martonx
veterán
válasz
kemkriszt98 #5676 üzenetére
Az eddigi kérdéseidet figyelembe véve, egy dologra figyelj: minél olcsóbb legyen
-
cidalain
veterán
válasz
kemkriszt98 #5636 üzenetére
a kulcs a következő stílusformázás: margin: 0px auto;
ebben az esetben:
az auto a vízszintes margóért felelős, ilyenkor egyformára veszi a jobb és baloldalt.
a 0 a függőleges, így a konténered felett és alatt is 0px lesz.amennyiben felül és alul különbözőt akarnál akkor:
margin: 0px auto 15px auto; a helyes beállítás.
a beállítás mindig a fentivel indul, aztán óramutató járásával megegyezően haladunk:
margin: fent jobboldal lent baloldalui: basszus, lemaradtam
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
kemkriszt98 #5636 üzenetére
margin: auto;
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #5622 üzenetére
Felrakva egy online tárhelyre a te kódodat:
http://jsbin.com/hajoluxi/1/edit
(nyilván a gépeden lévő CSS-re és a "mellek/a.html"-re való hivatkozás nem működik itt)
(#5620) DeltaPower :
"a hatása nem számon kérhető"
Nem értek ennek a jogi vonatkozásához, azért pedzegetem, de nekem konkrétan ez a kérdéses. Ha egy krémről váltig azt állítják, hogy ha bekened magad vele, akkor te leszel maga Hulk, álbizonyítékokat is mutogatnak róla, de mégse jön be, netán olyan módon verik át a vásárlókat, hogy egyszerűen mindenféle hatást nélkülöző krémet adnak el, vagy ami rosszabb, esetleges káros mellékhatásokkal is bír a bőrre, tehát nemcsak megtévesztik, hanem meg is károsítják a vásárlókat, akkor az tényleg nem kérhető számon pl. jogilag?"De ha mégis rájuk bizonyítanak valami illegálisat, átírnak 2 mondatot a hirdetésben és onnantól megfelel a jogszabálynak, vagy letörlik és másnap más néven újra megjelenik..."
Na ja, ez igaz, konkrét bizonyítékokat így a virtuális világban kicsit tényleg nehéz szerezni, egy screenshot vagy épp videó sem ér semmit, mivel az is bárki által manipulálható. Tényleg kíváncsi lennék ennek a jogi hátterére.(#5621) cidalain :
"Ha a termékről nem közölnek hazugságot, akkor jogi értelemben nincs átverés"
Jogi értelemben nem tudom, hogy értelmezhető a "hazugság" és az átverés, de mindenesetre ilyen átverős készítményeknél valószínűleg valótlan állításnak minősül - nem jogi értelemben, hanem köznyelvben - az, hogy mindenképp megszünteti az XY problémát, amikor még pl. csak olyan hatóanyagokat sem tartalmaz, aminek köze lenne hozzá (de hát ezt is nyilván szakértő tudja megállapítani), bár ha onnan idézek, abba a mondatba, hogy "olyan természetes kúra, ami kiküszöböli az általános bőrproblémák 99%-át", belefér az, hogy hát szívás, te PONT beletartoztál abba az 1%-ba, akire ez nem hatott.
Ha ténylegesen beperelnek egy ilyen "céget", és annak valamiért nem sikerül eltűnnie, nyilván elindul valami nyomozgatás - ha jóindulatúan közelítjük meg a kérdést -, hogy mi is van a háttérben, akár orvosszakértők bevonásával (ez gondolom azért a ritkább eset, és inkább ténylegesen "megfogható" cégeknél kerül ilyen stádiumba a per), de gondolom sokszor áll meg a dolog ott, hogy nem sikerül elegendő bizonyítékot felhozni a vád alátámasztására.
Szóval nem tudom, mi "jogi értelemben átverés", de gombamód szaporodnak az ilyen átverő "cégecskék", nem meglepő, hogy nehéz ellenük érdemben fellépni, de kíváncsi lennék precedens jogesetekre. -
fordfairlane
veterán
válasz
kemkriszt98 #5622 üzenetére
A kód jó, ha feltöltöd valahova, működni fog. Ha lokálisan nézed webszerver nélkül, fájlmegnyitással, akkor kell a http: előtag a video url-be, anélkül nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest