Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
itt kerdezo emberkeknek nem kene mind elte progmatra jarniuk php-t alapozni.
Ezzel én is így vagyok, és voltam is mindig, nem tudom honnan szedted az ellenkezőjét... (ha jól sejtem félreolvasásból vagy hiányos értelmezésből, ami abból fakad, hogy a nem a mondantót, hanem a belekötnivalót látod).
ennyi erovel menjen mindenki autoszerelonek, aki maganak akarja cserelni az olajat.
Ha nem ért hozzá, és nincs más, akitől segítséget kérjen, akkor autószerelőhöz, én sem szerzek szakács vizsgát ha nem tudok valamit megfőzni, hanem megkérdem valakitől vagy elmegyek étterembe -
paramparya
őstag
mig phpban maganak a nyelvnek nincsenek sajat classai pl. az alapveto funkciokra: bejelentkezes, regisztracio, stb.
tehat vagy valami keretrendszert hasznalsz, vagy ujra es ujra feltalalod a kereket.
Azok is előre megírt classok, beleépítve a keretrendszerbe, tehát keretrendszert használsz...
Ahogy php-nél is, vagy feltalálod a kereket, vagy használod az oop szépségeit, és újrahasznosítod a már megírt classt, ha a főnök nem ér rá fizetni a kerékfeltalálásért..
Ismerettsegi korombol aki mar javaban, c#-ban/asp-ben programoznak, semmi penzert nem kezdenenek projectet php-ben.
De, ha a főnökük/megbízójuk azt kérné tőlük megfelelő pénzért... Ha nem, az már emberi gond...
a php pont nem az a nyelv, amihez 7-8 felevet kell az iskolapadban elten uldogelni.
Egyik sem az, az anyag elég kis részét teszik ki a konkrét programnyelvek
Hupsz, most figyelem, hogy nem a megfelelő topicban vagyunk, a php kérdések topicban folytathatjuk a személyeskedésemből fakadó lejáratásomat, ha van még mondanivalód a dologgal kapcsolatban...
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
Láthatóan nem a prog.mat szakon tanultak előnyeit mutatod, hanem mivel egyértelműen nem jártál főiskolára/egyetemre hasonló szakon, próbálod leírni, hogy nem kell az...
progmatos emberke egy kicsit is komolyabb projectet nem php-ban fog elkezdeni irni, hanem osszekattingatja eclipse-el javaban, vagy Visual Studioval asp-ben.
Ennek nincs köze a progmathoz, ez egyszerűen csak annyi, hogy milyen megoldást kíván a feladat/környezet.
Java és .NET pedig nem csak a kattintgatásról szól
php programozokent dolgozom
Nyilván egy olyan kis cégnél, amelyik álláshirdetésében nem szerepelt a már megszerzett / folyamatban lévő diploma, mint kikötés -
paramparya
őstag
Ez az ágyúval verébre egy kicsit túlzás, a programozáselmélet ugyanaz mindegyikhez, az kicsit rossz szemlélet sztem, hogy nem kell programozáselméleti ismeret a php-hez, csak a java-hoz...
Ugyanazok a vezérlési szerkezetek, a változók, pointerek, hasonló az általános szintaxis, PHP5-tól az OOP és annak szépségei (öröklődés, adatrejtés, egységbe zárás, stb.).
A hozzátartozó adatbáziskezelés szintén (normál formák, relációs adatmodell, sql nyelv, tárolt eljárások, triggerek).
Nyilván ezeket meg lehet tanulni máshol is, de itt megvan minden egyben, összekötve a megfelelő matematikai szemlélet kialakításával... -
Agostino
addikt
Üdv.
Még mindig nem akar beugrani, de biztos én szúrtam el valamit, majd átírom az egészet a fenébe, nem szórakozok a hibakereséssel, ugysem összetett az oldal.
Lenne egy átfogóbb kérdésem, ezt úgy mindenkitől kérdezem.
Ha el szeretnék egy kicsit komolyabban indulni a html szerkesztés rögös útjain, php, css stb, akkor milyen olvasmányt ajánlotok, hogy legyen biztos alapom, és az egészt megértesem, legyen egy váz a fejemben. Nyomtatott, online irományok egyaránt jöhetnek. : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest