Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz sgery #4160 üzenetére

Ez most 10 perc volt, mert beraktam neked a kódba egy-két változatot a betűtípusokhoz, hogy tudj válogatni (mindig az utolsó stílus jut érvényre [hacsak valahol előtte nincs !important utótaggal beállított stílus]):

http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Nfver/embedded/result/

A kódját látod, ha a jobb fölső sarokban ráklikkelsz a plusz ikonra.
    Szerintem eléggé hasonlít a jelenlegi menüdre. Sokkal élesebb is. Ezen aztán lehet csiszolni.

===========

Gáz hozzáállás, ha úgy vagy vele, hogy "nem ti vagytok a célközönség" - és? Nem lehetünk egyszer akár vevőid is? Vagy nem tudsz olyat elképzelni, hogy mondjuk valaki kertész, de mellette akár dizájner/honlapszerkesztő is? Vagy csak úgy simán hobbiból érdeklődik a kertészet iránt (vagy mert épp ilyen kattanása volt), de ráncolja a homlokát, látva ezeket a hibákat a honlapodon.
    Még egyszer mondom, nem kell tragédiát csinálni a hibákból, de azt megint csak nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy ezek mégis nagyon szembetűnő hibák, és nem jó hozzáállás leszarni, ha úgyis csak kertészeknek készül. :)

"Ma pl. kijavítottam minden apró helyesírási hibát, amit észre sem vesz az ember úgy átsiklik fölötte, de mégiscsak sokat számít."
    Azért így is benne hagytál párat. (pl. "hozzá értő" --> hozzáértő, és hasonlók).

• Soak

veterán

Nem hinném, hogy én/mi lennénk az elsők, csak ha felhívom a kertészetet akkor nem azzal a kérdéssel kezdek, hogy miért homályos a menürendszer? :) .

Szerencsére nem kevés látogatóm van (és ebből szerencsére sokan Megrendelők lettek) ezért nem érzem kifizetődőnek azt a fél / egy napnyi időt, amíg ezt elvégezném.

Ha csak a vállalkozás szempontjából nézem akkor egy egyszerű kérdés : Hány megrendelőd nem lett abból, hogy esetleg Chrome-ot használt és olvashatatlan szöveg , idétlen bekezdések, homályos menü? Senki nem tudja, ha egyet vesztettél akkor már megérte volna azt a fél napot :) .Ne hidd, hogy fikázom a honlapot mert sokkal rosszabbakat is láttam már.

Személyes vélemény : Én nem főállásban foglalkozok webfejlesztéssel, sokkal inkább hobbi, viszont mielött elkezdtem volna vele foglalkozni már akkor is , ha egy oldalt (pl mielött a karakterkódólást nem javítottad ki meg a képekkel (nem elsősorban a navigáció) ) igénytelennek tartottam akkor kb 5 másodpercen belül bezártam és léptem a következőre.
    Megéri azt a befektetést szerintem bőven, hogy egy hivatássosal megcsináltasd (egy hasonló statikus oldal nem egy komoly tétel) , mert amíg te fél nap alatt csinalod meg a navigációt, addig ő befejezi az oldalt és már rég egy másikon dolgozik :) .

Szerk : Vagy rászánj egy hétvégét, mert a HTML-t 0ról meg lehet tanulni egy hétvége alatt :D

• Sk8erPeter

nagyúr

"Igazából azért kérdeztem ezt a menü dolgot, mert Te vagy az első, aki észrevette, hogy ez hiba."
    Pedig szerintem én szóltam be érte elsőként. :D

Új hozzászólás Aktív témák