Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez most 10 perc volt, mert beraktam neked a kódba egy-két változatot a betűtípusokhoz, hogy tudj válogatni (mindig az utolsó stílus jut érvényre [hacsak valahol előtte nincs !important utótaggal beállított stílus]):
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/Nfver/embedded/result/
A kódját látod, ha a jobb fölső sarokban ráklikkelsz a plusz ikonra.
Szerintem eléggé hasonlít a jelenlegi menüdre. Sokkal élesebb is. Ezen aztán lehet csiszolni.===========
Gáz hozzáállás, ha úgy vagy vele, hogy "nem ti vagytok a célközönség" - és? Nem lehetünk egyszer akár vevőid is? Vagy nem tudsz olyat elképzelni, hogy mondjuk valaki kertész, de mellette akár dizájner/honlapszerkesztő is? Vagy csak úgy simán hobbiból érdeklődik a kertészet iránt (vagy mert épp ilyen kattanása volt), de ráncolja a homlokát, látva ezeket a hibákat a honlapodon.
Még egyszer mondom, nem kell tragédiát csinálni a hibákból, de azt megint csak nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy ezek mégis nagyon szembetűnő hibák, és nem jó hozzáállás leszarni, ha úgyis csak kertészeknek készül.
"Ma pl. kijavítottam minden apró helyesírási hibát, amit észre sem vesz az ember úgy átsiklik fölötte, de mégiscsak sokat számít."
Azért így is benne hagytál párat. (pl. "hozzá értő" --> hozzáértő, és hasonlók). -
Soak
veterán
Nem hinném, hogy én/mi lennénk az elsők, csak ha felhívom a kertészetet akkor nem azzal a kérdéssel kezdek, hogy miért homályos a menürendszer?
.Szerencsére nem kevés látogatóm van (és ebből szerencsére sokan Megrendelők lettek) ezért nem érzem kifizetődőnek azt a fél / egy napnyi időt, amíg ezt elvégezném.
Ha csak a vállalkozás szempontjából nézem akkor egy egyszerű kérdés : Hány megrendelőd nem lett abból, hogy esetleg Chrome-ot használt és olvashatatlan szöveg , idétlen bekezdések, homályos menü? Senki nem tudja, ha egyet vesztettél akkor már megérte volna azt a fél napot
.Ne hidd, hogy fikázom a honlapot mert sokkal rosszabbakat is láttam már.Személyes vélemény : Én nem főállásban foglalkozok webfejlesztéssel, sokkal inkább hobbi, viszont mielött elkezdtem volna vele foglalkozni már akkor is , ha egy oldalt (pl mielött a karakterkódólást nem javítottad ki meg a képekkel (nem elsősorban a navigáció) ) igénytelennek tartottam akkor kb 5 másodpercen belül bezártam és léptem a következőre.
Megéri azt a befektetést szerintem bőven, hogy egy hivatássosal megcsináltasd (egy hasonló statikus oldal nem egy komoly tétel) , mert amíg te fél nap alatt csinalod meg a navigációt, addig ő befejezi az oldalt és már rég egy másikon dolgozik
.Szerk : Vagy rászánj egy hétvégét, mert a HTML-t 0ról meg lehet tanulni egy hétvége alatt

-
Sk8erPeter
nagyúr
"Igazából azért kérdeztem ezt a menü dolgot, mert Te vagy az első, aki észrevette, hogy ez hiba."
Pedig szerintem én szóltam be érte elsőként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest