- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamennyire azért érthető volt. Eleve 2 évet csúszott, majd kijött úgy, hogy nem volt benne pl. a légkör modellje (így pl. teljesen értelmetlen volt a hőpajzs és egyebek), illetve olyan apróságok derültek ki, hogy pl. minden framenél újragenerálta a Kerbin mesh szerkezetét az engine, így persze hogy 1x fps volt csak. Ráadásul a mai napig elérhetőek azok a cikkek a neten (itt a ph-n is), melyek szerint "2022-re csúszik a KSP2 megjelenése". Ebből nekem az jön le, hogy egyetlen csapat végzett bármilyen munkát 2020-ban náluk, azok pedig a PR-osok voltak

Lényeg a lényeg: élvezhető már, és ez nagy öröm

-
FYI: a KSP2 balhé miatt (kb. játszhatatlanul adták ki 1 éve 50 EUR-ért early accessben) eléggé elment a kedvem, pedig nagyon vártam. Már több mint 1 éve gyúrják, gondoltam ránézek mi a helyzet. Az évfordulóra (január) több videó és cikk is megjelent, azokban még mindig ment a rage, viszont azóta javítgattak még, ha pár hetes/hónapos reddit commenteket nézek, akkor elkezdek bejönni a pozitív vélemények ("500 órám van benne, szerintem már játszható", stb..).
Végül nyeltem egyet, belevágtam. Ha valaki nem vágyik 100% tökéletességre, akkor szerintem már teljesen vállalható. Bár koca KSP-s vagyok csak, de semmilyen problémát nem tapasztaltam, launch közben is stabil 90-100fps-em van 3070-el, és mindenféle probléma nélkül el tudtam jutni elsőre a Mun-ra (csak orbitra), és vissza is tudtam térni.
Nekem ez így már oké, ha valaki esetleg nagyon rá van kattanva, akkor szerintem érdemes már ránéznie. Gyakran menteni azért még nem árt persze

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest