Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz doc #28 üzenetére

Valamennyire azért érthető volt. Eleve 2 évet csúszott, majd kijött úgy, hogy nem volt benne pl. a légkör modellje (így pl. teljesen értelmetlen volt a hőpajzs és egyebek), illetve olyan apróságok derültek ki, hogy pl. minden framenél újragenerálta a Kerbin mesh szerkezetét az engine, így persze hogy 1x fps volt csak. Ráadásul a mai napig elérhetőek azok a cikkek a neten (itt a ph-n is), melyek szerint "2022-re csúszik a KSP2 megjelenése". Ebből nekem az jön le, hogy egyetlen csapat végzett bármilyen munkát 2020-ban náluk, azok pedig a PR-osok voltak :D

Lényeg a lényeg: élvezhető már, és ez nagy öröm :)

• Chal

addikt

FYI: a KSP2 balhé miatt (kb. játszhatatlanul adták ki 1 éve 50 EUR-ért early accessben) eléggé elment a kedvem, pedig nagyon vártam. Már több mint 1 éve gyúrják, gondoltam ránézek mi a helyzet. Az évfordulóra (január) több videó és cikk is megjelent, azokban még mindig ment a rage, viszont azóta javítgattak még, ha pár hetes/hónapos reddit commenteket nézek, akkor elkezdek bejönni a pozitív vélemények ("500 órám van benne, szerintem már játszható", stb..).

Végül nyeltem egyet, belevágtam. Ha valaki nem vágyik 100% tökéletességre, akkor szerintem már teljesen vállalható. Bár koca KSP-s vagyok csak, de semmilyen problémát nem tapasztaltam, launch közben is stabil 90-100fps-em van 3070-el, és mindenféle probléma nélkül el tudtam jutni elsőre a Mun-ra (csak orbitra), és vissza is tudtam térni.

Nekem ez így már oké, ha valaki esetleg nagyon rá van kattanva, akkor szerintem érdemes már ránéznie. Gyakran menteni azért még nem árt persze :)

Új hozzászólás Aktív témák