- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamennyire azért érthető volt. Eleve 2 évet csúszott, majd kijött úgy, hogy nem volt benne pl. a légkör modellje (így pl. teljesen értelmetlen volt a hőpajzs és egyebek), illetve olyan apróságok derültek ki, hogy pl. minden framenél újragenerálta a Kerbin mesh szerkezetét az engine, így persze hogy 1x fps volt csak. Ráadásul a mai napig elérhetőek azok a cikkek a neten (itt a ph-n is), melyek szerint "2022-re csúszik a KSP2 megjelenése". Ebből nekem az jön le, hogy egyetlen csapat végzett bármilyen munkát 2020-ban náluk, azok pedig a PR-osok voltak
Lényeg a lényeg: élvezhető már, és ez nagy öröm
-
FYI: a KSP2 balhé miatt (kb. játszhatatlanul adták ki 1 éve 50 EUR-ért early accessben) eléggé elment a kedvem, pedig nagyon vártam. Már több mint 1 éve gyúrják, gondoltam ránézek mi a helyzet. Az évfordulóra (január) több videó és cikk is megjelent, azokban még mindig ment a rage, viszont azóta javítgattak még, ha pár hetes/hónapos reddit commenteket nézek, akkor elkezdek bejönni a pozitív vélemények ("500 órám van benne, szerintem már játszható", stb..).
Végül nyeltem egyet, belevágtam. Ha valaki nem vágyik 100% tökéletességre, akkor szerintem már teljesen vállalható. Bár koca KSP-s vagyok csak, de semmilyen problémát nem tapasztaltam, launch közben is stabil 90-100fps-em van 3070-el, és mindenféle probléma nélkül el tudtam jutni elsőre a Mun-ra (csak orbitra), és vissza is tudtam térni.
Nekem ez így már oké, ha valaki esetleg nagyon rá van kattanva, akkor szerintem érdemes már ránéznie. Gyakran menteni azért még nem árt persze
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- E-roller topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Hardverkemping június végén
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest