Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FYI: a KSP2 balhé miatt (kb. játszhatatlanul adták ki 1 éve 50 EUR-ért early accessben) eléggé elment a kedvem, pedig nagyon vártam. Már több mint 1 éve gyúrják, gondoltam ránézek mi a helyzet. Az évfordulóra (január) több videó és cikk is megjelent, azokban még mindig ment a rage, viszont azóta javítgattak még, ha pár hetes/hónapos reddit commenteket nézek, akkor elkezdek bejönni a pozitív vélemények ("500 órám van benne, szerintem már játszható", stb..).
Végül nyeltem egyet, belevágtam. Ha valaki nem vágyik 100% tökéletességre, akkor szerintem már teljesen vállalható. Bár koca KSP-s vagyok csak, de semmilyen problémát nem tapasztaltam, launch közben is stabil 90-100fps-em van 3070-el, és mindenféle probléma nélkül el tudtam jutni elsőre a Mun-ra (csak orbitra), és vissza is tudtam térni.
Nekem ez így már oké, ha valaki esetleg nagyon rá van kattanva, akkor szerintem érdemes már ránéznie. Gyakran menteni azért még nem árt persze

Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- VGA kibeszélő offtopik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest