- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
En megvettem a megjelenes napjan, Macen jatszottam wine-on keresztul, es szerintem egyaltalan nem volt jatszhatatlan, bar teny hogy volt benne bug - mint ahogy az egy Early Accesstol el is varhato nyilvan.
Az elso frissites nagyon sokat javitott, aztan mikor kiprobaltam Macen GPTK-val, az FPS is haromszorosa lett
En vegigcsinaltam eleg regen a kuldeteseket (talan egy vagy ketto igazan szivatost hagytam a vegere), nem volt semmi problema nehany kisebb bugot leszamitva.
De ugye ez meg mindig boven release elotti allapot, szoval akinek 'hibatlan' jatek kell, az varja meg az 1.0 release-t, ez ilyen...Nem ertem miert kell balhezni azon, hogy aki elobb megveszi annak lehetove teszik hogy a fejlesztes kozbeni valtozatot kiprobalja (ez most nem neked/ellened szol, hanem azoknak akik az early accesst fikaztak, mert early access allapotu
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest