- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
somogyib #3081 üzenetére
A gif-ből készült mosottabb. A külső kontúron ill. közvetlen közelében + legjobban az orra bal oldalán látszik.
De ez csak ránagyítva. Így normál nézetben azt se mondanám meg hirtelen, hogy van különbség.Ahogy én szoktam összehasonlítani: megnyitom böngészőben két külön fülön, max nagyítás és control+tab-al váltogatok a két fül között.
-
axioma
veterán
válasz
somogyib #3067 üzenetére
Megneztem, hat oregem nagyon profik vagytok, ha ebbol a pixelhalmazbol kiigazodtok szerkeszteskor... vicces, hogy milyen jol nez ki mint kicsi, mintha eles lenne, kozben csak mindenfele foltok vannak.
Nem is konnyen tudtam hogyan probalkozni, de nagyjabol azt mondom, hogy ebben a meretben 2 pixel balra, egy pixel felfele lenne a korulbelul altalam megalmodott helye a levelnek. Gyakorlatilag igy pont nem log az arcaba. Ha ez me'g beleferne mint utolso keres, es akkor maradjunk az eredeti szemallasnal. Mehetne is egybol a jovahagyos topikba.
Termeszetesen raer, majd ha egyszer ugy alakul az idod. -
axioma
veterán
válasz
somogyib #3067 üzenetére
Egeszen ilyesmit, nagyon koszonom!
Azt kell mondjam, hogy a szem atrakasa az rossz otlet volt tolem, ugyhogy az elso az jobb, hiaba jo technikailag az atrakas, kicsit nem illik hozza. (En mondtam mar maskor is, hogy nem vagyok grafikus alkat...)
Picit egyforma lett a ketfele zold, de vegulis mind1, ugyis kb. csak en fogom tudni, mi micsoda rajta
Amiert nem kernem azonnal veglegesiteni, hogy holnap picit benaskodnek vele, hogy az a level pontosan hol legyen, az boven jo az en hozza nem ertos modszeremmel, es ha par pixel csusztatassal jobban tetszik, akkor azt esetleg me'g kernem (tudom, hogy a merete miatt, es kisebb meg mar eltunne, de nem gondoltam hogy ra fog logni az arcra). De amugy mar akar igy is jo lenne. Remelem a velemenyezoknek is meg fog felelni a koncepcio. -
axioma
veterán
válasz
somogyib #3053 üzenetére
Ja, akkor felreertes volt. (A nagy felbontasnal azt hittem jobb lesz nektek a kicsinyites utani allapot, de akkor mar ezt is tudom, hogy nem.) Van a konyvben tobb rajz rola, de nem annyira ugyes szerintem a rajzolo aki csinalta, egyszeruen nem is ugyanaz az arc neha, kb. a zold hajrol ismerheto fel (illetve nyilvan nem mindig nez "a kameraba", hattal van, vagy fel fejet eltakarja valami...). Ezt a kiallast me'g elfogadnam, azert ezt linkeltem. (Ami arckifejezese a boriton van, az valami nagyon fura, a szeme felemas - talan kacsintani akar, de sztem nem annak tunik... ha az jobb alapanyag, de lehet javitani hogy jol kinezo szemei legyenek, akkor az is lehetne, azt legalabb tobben ismerhetik, de ahhoz nem szerkesztgetni hanem vonalakat atrakni, rajzolni kene, es az nem tudom mennyire mehet. Ez tunt a kisebb munkanak, azert ezt valasztottam a majdnem-ek kozul.)
Ginkolevelet koszi, azert me'g egesz jol latszik! Egyetlen ke're's azzal kapcsolatban, hogy nem indian toll modjara gondoltam, hanem ahogy a lanyok a fuluk moge tuznek egy viragot, ugy [laikuskent 90 fok jobbra es lentebb kb. a mostani magassagnyi pixelt transzformacionak neznem]. Plusz esetleg ha belefer, lattam mar hogy tobbszor raktatok at a szemeket hogy ne annyira oldalra nezzen, de azt csak ha szerinted is jobban ne'zne ki ugy, csak nem akartal eleve belenyulni - a szerinted optimalisat latatlanban elfogadom. Hajszinben is elfogadok koztes megoldast is, ha elegge nyilvanvalo hogy zold.
Az eddigieket is meg elore is koszonom! -
axioma
veterán
válasz
somogyib #3030 üzenetére
OK, ma mar nem allok neki, de holnaptol ugyis szabi... scannelek akkor, ez csak egy fotobol volt kivagva, hogy egyaltalan foglalkozzak-e vele. Igen, a neten nincs sok ke'p rola, azt en is neztem, nektek gondolom jobb az amit mar eleve rajzolasi formaban kerul fel, nem pixelekben. De ha nem akadaly hogy nem tul ismert, akkor ramozdulok erre.
Nincs tul jo monitor elottem - a legtobb valtoztatas amiket itt csinalni szoktatok, nalam, meg plane az en szememmel eszre se veheto -, de ez nem tunik zold hajnak, inkabb feketenek tunik. De akkor majd hozok jobb alapot. -
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
somogyib #2988 üzenetére
Nem valós "állatokról", hanem "mesebeli", "fantasy", képzeletbeli lényekről van szó, tehát nincs "előírva", hogy milyen színei vannak.
Az alkotóra van bízva, hogy mivel dolgozik.Nekem persze meg van az alapos indokom, hogy miért szeretnék kék színű csőrt,
és nem azért, mert az "jobban tetszik".
(Szorosan hozzátartozik az eredeti dzsavermadár történethez) -
-
Thome
veterán
válasz
somogyib #2871 üzenetére
Ez a kockafej sem rossz, viszont ennek az lenne a lényege, hogy szimmetrikus, bár lehet játszadozni azzal hogy nem kocka, a túlzott elkerekítés számomra nem megnyerő (ettől függeltenül amit elkészítettél az minőségi).
A színekkel lehet játszani úgy ahogy gondolod a kép jelenlegi színkombinációja alapján (szem-száj, többi rész)
Itt lenne a másiknak az eredetije: Klikk
Próbálkoztam egy újat, de gondolom még mindig rossz:
-
axioma
veterán
válasz
somogyib #2871 üzenetére
De ugye ettol ha hozok egy kockafejet akkor azt nem fogjatok kidobni? (Most elvileg talan az ismerosom rajzol valamit, ebbol [link] vallat meg kicsit szinben stb. jobbat. Csak ugye nem surgos szivesseg, nehez rugdosni... szoval en varok, ha mar mashogy nem jtot ossze, csak akkor azert ne legyen az hogy valaki beeloz es letiltja az en valtozatomat is.)
-
Racze
tag
válasz
somogyib #2837 üzenetére
Rajzosítást még nem próbáltam, de szerintem egész jó lett így elsőre. Viszont azt hiszem kihoztam belőle is meg magamból is a maximumot, majd meglátjuk kinek hogy tetszik. (próbáltam rajzolt képet is keresni, de a devianton kb csak óvodás-szintű manga-vackok vannak. Amúgy ő a Star Trekes Tuvok)
>>
-
Arcanis
aktív tag
-
válasz
somogyib #2726 üzenetére
Egy kellemesen rajzos alapból könnyebb kiindulni, gyanítom te is valami rajzból indultál el.
Ez egész jó lett, a haját kivéve, mert az még nagyon élethű. Sajnos én sem tudom megmondani, hogy lehetne rajzosabbá tenni. Ez sem tűnik rossz alapanyagnak (vagy ez), de én már nem próbálkozom vele.
A jelenlegi szabályok szerint nem lehet azonos karakterről két különböző arckép. Barthezz jelenlegi feje is FF Lightning, tehát ha valaki más szeretné ezt a karaktert magának, akkor nemleges választ kapna. Barthezz viszont lecserélheti az arcát, de csak olyanra, ami másnak még nincs (ebben az esetben nem gond, mert ugyanarról a karakterről van szó).
-
válasz
somogyib #2664 üzenetére
Ide (Új arcképek a PH-n) szoktuk gyűjteni azokat, amik nem lettek felhasználva (vagy amik csak úgy elkészültek).
Nagyjából kész van az oldal, ahol már kereshetőek az arcképek. A szabad avatarok linken azok is elérhetőek lesznek, amelyek ebben a topikban voltak eddig. [Egyelőre az a 21 kép csak tesztelés céljából van rajta a listán, a későbbiekben ki fogjuk választani azokat, amelyek tényleg jól sikerültek.] -
Arcanis
aktív tag
válasz
somogyib #2639 üzenetére
Szia!
A vállával szerintem még kellene ügyeskedni, elég nehéz ügy a furcsa ruha és a behúzott nyak miatt.
Ezen kívül a szájához emelt kisujjat én nem hagynám le : )
Ha a vállát valahogy ügyesen meg tudnád vágni, akkor egyébként simán lehetne 52-54 px magas az avatar és így nagyobb lenne a fej és az arc is.
Ezen kívül a fej külső kontúrja szerintem vékony az arc belső kontúrjaihoz (valamint a ruha kontúrjaihoz) képest. (Tehát a külsőt vastagítanám, az orr vonalát meg kicsit vékonyítanám)(Én is csináltam egyet ebből a karikatúrából - még nincs kész ugyan - de itt látszanak a "szerintem jó" arányok. Csak hát a vállakat itt is eléggé levágtam és így nem szép -> ügyeskedni kell még vele)
-
válasz
somogyib #2618 üzenetére
A második jó alapanyagból van, csak sokat kell rajta dolgozni. A csúcsfények ezeken az apró arcképeken nem néznek ki jól. A felülről megvilágított haj abszolút elrontja ekkora méretben a képet, kb. úgy néz ki, mintha a fejéből kinőne valami. (Egyébként az arcképeknek a fórum fel kell néznie.)
A levágott vállakat érdemes kiegészíteni, nem feltétlenül kell ragaszkodni a téglalap alakhoz. A képek egyébként nagyok (vagy legalábbis nagynak hatnak a többi között). Mi is próbálkoztunk korábban 55 pixeles képekkel, de aztán nagynak bizonyultak, így most 52 az átlagos méret. (Ami nagyon kitölti a rendelkezésre álló teret, azoknál 46-48 pixel.)
Ha érdekel a dolog, nézelődj be az arcképszerkesztő topikba, nézd végig a beállított arcokat, próbáld meg "lemásolni" a műveket. Hasek írt tutorialokat is, azok a Logouton fellelhetőek. Wyll is készített egy videót az egyik arckép átalakításáról, az is Logouton van.
Hajrá...Nálam így néz ki a próba verzió:
James Hetfield -
Arcanis
aktív tag
válasz
somogyib #2612 üzenetére
Szia!
1) Cobain: kicsit nagy a kép (szerintem 54-56 px magasan már elég lenne), a nyakánál én meghagynám a ruhát és vízszintesen vágnám (nem a körgallérnál). Az orr bal oldalán az árnyékot kicsit mérsékelném és a szemet kontrasztosítanám (esetleg egy-két pixelt fehérre át lehet rajzolni a szemben lekicsinyítés után)
2) Hetfield: állat lett, egyedül az aljára nem tennék kontúrt (a levágásnál)
3) Eve: ez is jó lett, a feje tetejénél és a szárnyai szélénél mintha kicsit levágódnának a kontúrok (a kép szélei miatt)
4) Bean: ugyanúgy az alsó vízszintes kontúrral van bajom (mint a Metallicás arcnál)
5) Catherine: itt is lehetne hagyni vállat neki, de ez is jó lett.Összességében; szép munka!
-
Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gombászkönyvek egyben
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest