- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
na most vagyok rendesen gépről, valóban nincs semmi a kontúrral, telefonon szerintem túlzottan belenagyítottam. Egy kérés: bazi nagy ez a 60 pixel, szóval ha linkeled a másik topikba, akkor csinálj mellé kisebb verziókat is (mondjuk -2,-2 px), és kisképet is.
Szerintem a véres szájú nem megy át, de jelezheted, hogy te azt szeretnéd.
-
Akkor úgy látom nem érted miért lettél ide átzavarva
.
Miután az arcképszerkesztőbe kezted el belinkelni a félkész pacákat (ahova csak az arcképgyárosok dolgozhatnak), zavartad az ottani munkát, ezért kért meg koxx, hogy ha magadnak akarod szerkeszteni az avatarod, gyere át ide, és itt kísérletezz, majd kommentáljuk.
A segítséget nem megtagadtuk tőled, egyszerűen ebből a képből egyik arcképgyáros sem fog a fórumba illő avatart készíteni, vagy csak időpazarló munkával, amire egyiküket sem kérhetjük.
Keress inkább egy másik alapanyagot, előtte kérlek olvasd el az arcképgyárosok kéréseit...
-
-
Wyll
őstag
Jobb az olyan téma, ami inkább függőleges mint vízszintes. (Mivel egy 40x50 pixeles kép lenne az ideális.)
Az éppen tüzelő katona pont nem ilyenÉs még rajzosítani is kell, meg hát arca sincs nagyon, ami szintén követelmény.
Itt van pár eleve rajzos kép hasonló témában..
Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest