- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
oxox
addikt
én is....kora egyik legjobb pc-s ugráló játéka volt, ha nem a legjobb...amúgy photoshop-on kivül mivel érdemes még próbálkozni, ill. mi a baj a fenti képekkel??...nekem a monitoron (tv-n) nem túnnek eget verően rossznak). nagyítom-kicsinyítem a böngészőt, de pl. fox határozotttan nem lógna szerintem ki a sorból...kingen lehetne még finomítani, mert kicsit darabos a széle a tevének meg a nyakára kéne kontur...de amúgy? min/hogy kell checkolni őket?
-
oxox
addikt
-
Wa2x_
veterán
Elnézést, csak próbálok valahova nyúlni, mert az eredeti elképzelésem nem volt jó. Aztán még most nézelődök, meg ötletelek, csak megerősítéseket vártam, hogy igen ebből lehet, ez nem jó stb. nem megvalósítást.
De köszi, ha belekezdtél és meg lehet valósítani.(#3024) koxx: töröld nyugodtan, eltévedtem.
-
Thome
veterán
Értem, köszönöm a kritikát. Nem sértettél meg, ugyanis átlag felhasználó tudással álltam neki a dolognak.
Van egy eredeti kb 200x200-as képem, itt lehetne kérni segítséget az elkészítésére?
Próbálom most újra megrajzolni kicsiben, de már ötletem sincs, hogy hogyan álljak neki. -
Racze
tag
Így is jól néz ki, bár nekem mindkettőn úgy tűnik, mintha rendesen arcon vágták volna, pedig az elsőn kb ugyanolyan az árnyék íve. Írtam a kérvényezőnek, hogy amúgy ez tetszik-e neki, mert ha megfelel, akkor világosítok az árnyékon, és meglátjuk hogy fest.
gzbotii: akkor az első verzió jó lenne?
-
Wyll
őstag
Sztem méretben Arcanisé is elmegy még. És annak nincs levágva se a farka. Mindkettőn maszatos egy kicsit a haja. A gitár alja Koxx-én kissé lapos lett, a másikon meg vastag. Előbbin viszont szebbek a húrok, és egyenletesebbek a vonalak. Végül Koxx-én keveslem, Arcanisén meg sokallom az élesítés effektet (sharpening).
A kettő előnyeit kéne valahogy egybegyúrni. Szerintem.
(Hogy ne csak belepofázzak, természetesen vállalom, ha gondoljátok és küldtök fájlokat.) -
El Kebir
őstag
"+ "homályos","
és így élesítve?
szerk.:
elnyomtam az átlátszó hátteret... mit akarotok ezen színezni? csak elrontaná...(#2444) spammer
be volt téve az arcképgyártó témába, csak ott senki nem reagált rá semmit, még annyit se amennyit itt... minek írjak akkor oda bármit is, ha ott nem panaszkodtak az eredeti képre, hogy rossz, mikor meg nekiállok magam (kevés tudással), akkor meg rögtön jön, hogy nem jó...
-
Wyll
őstag
2115 B
1868 B (0,88x)
2919 B
8325 B (2,85x)
2321 B
7984 B (3,45x)
2790 B
8194 B (2,93x)
2959 B
8937 B (3,02x)
Tényleg nagyobbak általában a PNG-k, de kérdés, hogy 2012-ben ez gond lenne-e, főleg hogy Magyarország az átlagos internetsebesség tekintetében a világ élvonalába tartozik
-
Wyll
őstag
Válasz a hsz-em végén.
Nem tudom, mi lenne, ha arculatváltás lenne. De van egy olyan érzésem, hogy az nehéz lenne. Már lelkileg is, mert ez egy sok-sok év alatt, nulláról kifejlesztett, teljesen saját fejlesztésű fórummotor.
Nekem amúgy személy szerint nagyon tetszik a letisztultsága, ellenben egyes más fórumokkal, ahol kiesik az ember szeme a villódzó avatar-októl, aláírásoktól, és egy fél oldal egyetlen hsz.Ettől még lehet, hogy lesz valamikor, de mint mondtam, az nehéz lesz (nekünk is)
-
tailor
őstag
Köszönöm Tamoo, ezen is módosítottam egy kicsit, mert így utólag nekem is "nyurga-nyakúnak" tűnt. Íme a javított verzió:
"Amúgy jó lett így elsőre nagyon is! Gratula!"
Szerk.: Na, most feltöltve látom, hogy egy picit még csiszolható a kalap teteje... Rögtön javítom - remélem, még belefér mod-időbe...
-
Nekem is jobban tetszik amit linkeltél, de igazából az arckifejezésre mentem (nekem ez a vigyor volt fontos, és magából a filmből szedtem ki egy framet). A vállat persze le lehetne csapni, ebben igazad van.
Kedves Tamoo!Ha elkészítenéd nekem, akkor megköszönném. Meg tudom csinálni magamnak én is, de neked több tapasztalatod van abban, hogy mi megy át, és mi nem
-
-
RaZroX
addikt
Jogos
Amúgy köszi!
Ha esetleg az mégsem lenne megfelelő vagy nem mutat jól kicsiben akkor erre gondoltam Középső kukac
-
-
Z86
őstag
Kidus rábólintott erre is, így már csak a kicsi verzió hiányzik hozzá.
Elkészítenéd ha lesz rá módod és időd?
Köszönöm -
Z86
őstag
Bocs a késlekedésért, de nem volt lehetőségen internet elé kerülni.
A bőség zavarával küszködök
A lilás árnyalattal kevésbé hasonlít önmagára, ezért mégis inkább a szürkés szín lenne a jobb megoldás. Közben megtaláltam a képet amiből valószínűleg dolgoztál, és arra gondoltam, hogy próbaképpen talán egy kicsit világosítani kellene a görgőkön.
Mit gondolsz?szerk: ... és akkor ez lenne a kiindulási alapunk
Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest