- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
.LnB
titán
Mint kiderült nem is annyira lehetetlen küldetés az ő avatarja. Csak nem a megfelelő képet linkelte.
Találtam sok képet. Az lenne a kérdésem, hozzád koxx, hogy mennyire baj az ha eléggé "kifele néz" az arckép? Mert az arcából adódóan 90%-ig csak olyat találni erről a karakterről. Szinte full fekete az "arca"Itt van pár példa. Várom a véleményedet.
Kép1 - Nem tudom mi az a nulla az arc előtt. Nem játszottam ezzel a játékkal. Gondolom nem is kell oda.
Kép2
Kép3freestyée: Amennyiben Zero nem kivitelezhető, alternatívának Grey Fox a Metal Gear Solid szériából nem tetszik? Hasolnó ninja ő is
Első nekifutásra ennyire jutottam.
-
appel
őstag
Király! Köszi szépen.
Akkor ezt most szeretném kérni beállítani saját arcképnek. (vagy ahhoz most megint vissza kell szédelegnem az arcképszerkesztős topicba?)
-
ted_mosby
senior tag
Oké akkor keresek rosszabat
ehhez mit szólsz? Az egyik kedvenc szíészem karikatúrája: Robert Knepper . Ezt már könnyebb lenne? -
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok!
"az arckepszerkesztes nem abbol all, hogy korbevagod, atmeretezed es elmented gifben."
Ebben tökéletesen igazad van!
Ettől függetlenül, az egyéni avatarok jelentős százaléka így készül. Nézz csak körül!
Természetesen vannak nagyon kidolgozott, gyönyörű munkák is.
Gondolom nem attól alkalmas egy avatar, hogy mennyi munkával alakították ki, de természetesen a feltételeknek meg kell felelni.
Nem akarok én arcképszerkesztő babérokra törni,
csak szeretnék egy nekem tetsző avatart használni, és ennek elkészítésében mesterkedem.Kicsit átalakítottam. Most mi a véleményetek?
-
-
-
Köszi
-
solarix45
senior tag
Néztem délelőtt, hogy van Vuk-os, de teljesen más kinézetű. És más karakterekből is láttam olyat, hogy ugyan ugyan az az "alany", de eltérő kép.
Most viszont a víruskeresőm nem engedi megnyitni az oldalt. Úgy néz ki, egy kicsit megbetegedett a site:
http://sitecheck.sucuri.net/results/pharckep.wbh.hu/ -
axioma
veterán
Ertem, koszi. Akkor majd probalok valamit kitalalni...
(Ebben a nagyon egyszeru formaban nekem se tetszene, nem ezt szeretnem konkretan, csak erre az otletre epulot. De ez segitseg nelkul nem lesz meg.)
Mindenesetre akkor egyelore jegelem a temat, hatha me'gis meglatok valamit, ami letezo figura es tetszene a fejem helyere is. -
axioma
veterán
Hm, azt hittem tok hasonlit a sima zacskohoz, ami meg alapbol is valaszthato...
Mi a baj vele, a temaja, vagy az alakja? Csak hogy akkor merre gondolkozhatok. Az nekem nem tetsz, hogy felvegyek valami letezo figura kepet. A kockafej tetszett volna, fej is meg rajzolt is.
Szerk: ha valami mashogy megrajzolt kockafej lehet, akkor kivarom hgoy valaki kitalalja... csak ne spongyabob jusson eszebe rola annak, aki ranez, hanem hogy kockafej. -
somogyib
őstag
Köszi a választ.
Az elsőt és a csajt én is fénykép-szerűnek találtam.
A második viszont szerintem egyáltalán nem (nem is fénykép volt az alap)Mr. Bean-nél erősebb, sötétebb kontúr kellene?
A fő kérdés persze az, hogy érdemes-e vele foglalkoznom?
szerk: a haján elég sokat dolgoztam, mert az eredeti képen egyáltalán nem így nézett ki. (mármint a csaj haja)
-
Arcanis
aktív tag
Ja, hogy így
Hát valóban kevésbé domináns így a kalap, meg jobbak az arányok a rendelkezésre álló hely kitöltésének szempontjából. Viszont ez a figura eleve arról híres, hogy hosszú, karcsú kalapja van, (ami mellé gyakrlatilag nincs arca, csak 2 szeme), és ebből a szempontból viszont rontunk a helyzeten. -
El Kebir
őstag
-
Tamoo
nagyúr
Én is gondoltam rá. Azért nem szélesítettem végülis ki, mert az nem a válla, ha megnézed a forrásképet. Viszont tényleg jobban néz így ki, megcsinálom.
Geralt-ról vélemény? Felejtős?
-
Z86
őstag
Tetszik az új lánctalp, és a szem környéke is elég világos már.
Arra esetleg van lehetőség, hogy a szemében az a világosabb kis karika is megjelenjen? Vagy ha az nem kivitelezhető, akkor a szemét egy kicsit világosabbra színezni? A két szemszín közt nem tudok dönteni mindkettő tetszik.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest