- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
Tudom, hogy pink a haja, de a jelenlegin se egészen annak tűnik, és szerintem így jobban mutat. Ez amit most betettél már nem rossz
Tudnál adni esetleg erről is egy nagy PNG-t? Nem akarlak már titeket nyúzni vele, de esetleg még megvizslatnám kicsit magam is
Tudom, elég panaszos ügyfél vagyok
Igen, tényleg nehéz eset, ezért ezúton is köszönöm mindenkinek, aki már eddig belepiszkált
-
A haja szerintem még mindig túl rózsaszín. somogyib és Arcanis verziójában olyan barnás/bronzos, vagy nem is tudom milyen árnyalat. Az arcát meg nem lehetne a fórum felőli oldalon kicsi árnyékolni, mintha balról kapná a fényt? Amint nézem a nagy képen olyan is, de kicsiben kevésbé jön át szerintem. A hajvonásokat meg szerintem is lehetne minimálisan erősíteni. Kb színre, és kontúrra valami ilyesmi passzolna.
-
válasz
Arcanis #2706 üzenetére
Nekem tetszik ez a verzió(mármint a tiéd), de a haja valahogy még mindig fura, nem tudom, többiek?
Illetve ha pár pixellel még nagyobb lenne, nem jönne ki jobban a hajának a rajzolata? Annyi még talán beleférne..Nem tudom, Ndruu dolgozik-e még rajta, mert az se indult rossznak, majd meglátjuk ha jelentkezik
Nő, Lightning a Final Fantasy-ből. De ugyan az a karakter amit most rajzolgatsz is, csak más a nézőpont
-
válasz
Arcanis #2702 üzenetére
Vágásra így jó, a haja viszont még mindig fura kicsit, de azt meg nem mondom, hogyan lehetne jobb. Talán ha a fény megcsillanása kicsit szolidabb lenne, és nem fekete, hanem szürkés lenne a kontúr.
A haja tetején az a kis pukli, valamint a két felső kis tincs meg szerintem le is hagyható, és akkor azzal se kell vesződniNdruu: Ez is frankó
Arcanis verziójának a színeivel viszont szerintem jobban mutat, gondolok itt elsősorban a hajára.
A kettőtök verzióját kellene vegyíteni, és jobb nem is lehetne
-
-
Na, most én is unatkoztam kicsit:
De mint látszik én sem vagyok arcképgyáros
Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest