- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #2729 üzenetére
Én direkt választottam ezt a színt, mert a legtöbb helyen így ábrázolják. Arcanis képén is nagyjából ugyanez a szín van, csak sokkal kevésbé szaturált.
Kiemelve, szaturálva:
A jelenlegi arcképeden is ilyen pink haja van a csajnak, de ott is le van véve a szaturáció.Pont ugyanazt a színt én nem tudom belőni. Nem is mutatna ugyanúgy, mert a csúcsfényeket már levettem róla, az árnyékokat pedig világosítottam.
Megpróbáltam még, ennyit tudtam belőle kihozni.->
Mondom, nehéz eset, mert realisztikus...
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Barthezz2 #2705 üzenetére
Csináltam egy verziót, amiben a haj kontúrja még enyhébb és a fehér csillanás is el van nyomva (pukli + tincsek maradtak):
De ahogy látom Ndruu teljesen átrajzolta, szóval neki csak újra kell színezni, szóval abból sz.v.sz. jobb végeredmény lesz.
Pusztán érdeklődés képpen: A mostani avatarod férfi vagy nő?(#2704) Giot: így néz ki:
[link]
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest