- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Na most mérges vagyok. Comdodo néhe leveszi egy pillanatra a procim 40%-át is.
És ilyenkor faszám beakad a játék, vagy egy fél másodpercre, ami szerintem nem normál egy 3500+-os gépnél, hogy a játék beakad a tűzfal miatt.
Meg lehet valahogy kerülni a dolgot? (prioritást nem tudok állítani már próbáltam.) -
Ferdzsoo
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Megnéztem, a procit nem nagyon dolgoztatta semmi.
Viszont a vinyó köszörült.
Szép lassan elkezdtem kikapcsolni mindet, és a köszörülés szinte alig hagyott alább.
SZóval újraraktam a rendszert, és persze az elején jó volt, nem matatott.
Aztán felraktam a zone alarmot és köszörülés ismét.... mondjuk valamivel kultúráltabb formában...
Szóval most Comodom- van, mivel azt ajánlották itt sokan, meg ingyenes, meg állítólag biztonságosabb is mint bármelyik...
Jól tudom?
CSak tudod mi volt a fura hogy 1,5 évig nem köszörült semmit a zone alarm....
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nagyon köszi, megcsináltam amit írtál, de még mindíg köszörül.
Tegnap egész délután ezzel sz@rakodtam, szóval inkább reinstall lesz.
Az a szörnyű az egészben hogy mire az ember megtalálja meg kiírtaná, addig 2x is feltelepítek egy windows-t...
És akkor tiszta lappal indulunk... -
Ferdzsoo
addikt
Nekem is van egy log file-om, és látok én is olyan dolgokat amiknek szerintem nem kellene már ott lenniük.
Nem írnál ide a posztba egy olyan ''kb-ra mi az ami biztosan nem kell azokból a kulcsokból meg programokból''-t?
Hogy mindenki tudjon törölni a számára felseleges dolgot?
Vagy ezt csak is testreszabottan lehet?
Kb olyanra gondoltam mind amikor felrakod az XP-t és a services.smc-ben letiltod a feles dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest