- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athis
tag
válasz
Ferdzsoo #829 üzenetére
Nekem a verzio váltásoknál szokott egy kis problámám lenni vele! Ezért egy elég régi ver-t használok.
Zone alarm Version: 6.1.744.000 ! (elég old.)
Semmi baj nincs vele. Bár mondjuk ezt csak a program control miatt van fent (Bár a tűzfal része is be van kapcsolva) mert Router mögött vagy a belső hálom.
[link]
Itt sok Freeware tűzfalat találsz! -
Athis
tag
válasz
Ferdzsoo #827 üzenetére
Én állat véletlenül PM-ben küldtem el. Sorry.
Én is Zonealarmot használok már elég rég és néha előfordul hogy filmnézés közben netezek de nem vettem észre az általad irt hibákat. (Hozzáteszem nem én nézem a filmet és ki van küldve a TV-re) A net is korrekt meg a Film is jól szalag a TV-n. Sem procit sem memoriát nem zabál a ZA.
Szerk: 1 kis korrekció
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Ferdzsoo #825 üzenetére
Szerintem cserélj gépet...
Komolyan, egyrészt nekem másfél éve lassan hogy semmi de semmi baj a ZoneAlarm-al, pláne nem dolgoztatja a vinyót...fölöslegesen. Egyedül filmnézésnél kell kikapcsolnom, de aközben úgysem netezek soha. A Comodo-ról meg sokaknk volt már ilyen tapasztalata, hogy mindennel összeakadt, fölösleges erőforrást foglalt, ismeretlennek tűnő hibákat generált...
Na mindegy, ettől többet nem tudok segíteni, ha a tök üres géped is baszakodik, akkor az tuti nem spyware gond. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo #824 üzenetére
Na most mérges vagyok. Comdodo néhe leveszi egy pillanatra a procim 40%-át is.
És ilyenkor faszám beakad a játék, vagy egy fél másodpercre, ami szerintem nem normál egy 3500+-os gépnél, hogy a játék beakad a tűzfal miatt.
Meg lehet valahogy kerülni a dolgot? (prioritást nem tudok állítani már próbáltam.) -
BlacKSouL
addikt
válasz
Ferdzsoo #814 üzenetére
Jobb ezt testreszabottan, nem biztos hogy mindenkinek ugyanaz a hardvere van ugyanazokkal a driverekkel, és ha nem írok le valamit, aztán azt lenyomják, az nem biztos hogy segít.
Hogy a services-ben ki mit tilt le, azzal most nem is foglalkoznék, az is egyéni, utána lehet szépen járni Google-ban nem is kell sokat keresgélni, angol oldalakon meg van dögivel ilyen infó.
Ha HijackThis riportot elküldi nekem valaki, akkor többnyire rövid időn belül fogok válaszolni, hogy mit kell kilőni ami a vírus- vagy spyware-szempontból szóbajöhet mint probléma. Az egyéb összetevőkkel nem foglalkoznék, ami hasznos azt meghagyjuk, ami káros azt lelőjük. A rendszeroptimalizáláshoz meg lehet hogy mások még többet tudnak segíteni másik topicban, pl az XP kérdések és válaszok-ban is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest