- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már próbáltam, köszi! A legtöbb virtumonde-ra szakosodott kereső/írtó nem talál semmit.
Amúgy most pillanatnyilag kézben tartom a terjedését, mert bekapcsoltam a spyware terminator minden védelmét.
Így minden egyes esetben, amikor elindítok valamit, kiírja, hogy blookolta a startup registry, vagy a BHo módosítást, amit az xy.dll kért a rundll-től...
Egyébként ha lefuttatok egy spybot-ot, akkor megtalálja a Virtumonde-ot, vagy valamelyik változatát, és le is szedi, de hiába szedi ki a xy.dll-t, aminek mindig más a neve, és hiába törli a gyanús registry elemeket, hiszen a következő indításnál megint ott van, csak most nem tud ártani, mert blokkolom.
Vagyis az épp aktuális fertőzést leszedik az írtók, de a probléma gyökerét nem sikerült sem eltávolítani, de még csak meg sem találtam.
Így elvagyok addig, amíg nem lesz időm új windows-t felrakni, bár nagyon utálom, hogy ez a kis rohadék folyton dolgozik a háttérben...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest