- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor kérdés a Spybot SD-vel kapcsolatban. Ennek nincs olyan rezidens védelme, mint a többinek? Ha bezárom akkor nem véd a háttérben, szóval nincs olyan shield-félesége? Mert erre utaló nyomokat nem látok. Ha futtatom, akkor ott van, és keresni lehet vele, de bezáráskor eltűnik. A másik, hogy az immunizálásnál a spy sweeper beriasztott, hogy a SSD meg akarja változtatni az Explorer biztonsági beállításait a coolwwwsearch beállítások alapján. Na én ezt nem engedélyeztem, gondoltam hogy ilyen névvel nem szoktak hasznos eszközt készíteni. Vagy hagyni kellett volna? Mert akkor újraimmunizálom. Kicsit féllábúnak érzem ezt a progit, amolyan egyik szemem sír, a másik üveg érzésem van, pedig azért próbálom ki, mert mindenki dícséri. Szóval, mit nem csinálok még jól?

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest