- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
Lehet ,hgy nagyon összetett a problémám ,de hát van ez így.... és nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem...
A problémám az ,hgy a notebook-on Eset Smart Security van. Pár napja találtam egy linket ,hgy ezt kell leszedned ,hogy tovább mehess.Valami Toolbar volt(Webfretti talán..?)Akkor még nem is volt semmi baj bejelzett valamire a vírusírtó nem emlkészem mire már ...De szüleim mondták ,hogy valami nem okés. Apum nem tudja freemail.t megnézni(ami érdekes mert én igen ,bár én Firefoxon nézem). Én pedig a keresni nem tudok ,értem mint pl. Google-t nem tudom használni. Tegnap bejelzett az Eset ,hogy Virtumonde,,,kiírja karanténban van majd a köv. újra indításnál törölve..... 5 restart volt ,ha nem több azóta semmi,. Valaki mondta ,hgy avast neki leszedte ...nekem nem ..vagyis még mindig keres...talált 2 dolgot egy logint meg még valamit mivel karantén valami miatt(pontosan a free,trial versio miatt nem működik) így azokat töröltem .már vagy 5 kémprogram írtó fent van a gépen és semmi... Eset még mindig belejelez ,keresni nem tudok..Várom valaki tud-e segíteni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs