- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
a virtumonde probléma megszűnni látszik .Vegyük csak úgy ,hogy az a probléma ,hogy ha belépek a Windowsba kb. 6 perc múlva semmi parancsra,kattintásra nem reagál.Mi lehet a probléma??Tegnapi nap maradéka lehet a baj a 2 vírusírtó(avast 4.8,eset smart security) meg a 3 kémprogram ellenes program(Search & destroy,Superanitispy,CounterSpy(ez nem biztos ,hgy pontosan ez a neve).
Várom a válaszodÉs nagyon köszi a segítséget
-
BettyNa
csendes tag
Fejlemények
onkrétan tegnap feltettem a Superantispy-t trial -ját csomó mindent talált(Trojan ,Adwear,,,)Letöröltem amiket jelölt és írta ,hogy szivesen venné ,ha lenne egy restart ok. Betöltött restart után és utána semmi nem mozdul semmit,asztalt látom de ha valamire(bocsánat ,hgy megint valami....:-P
akkor mondjuk....firefox v. csatlakozás és semmi.)Egyszer bedobota ,hgy hiányzó RUNDLL, ..C:/PROGRAM~/mywebs~1/bar/2.bin/m3plugin.dll
Nah most valahogy ezen valaki tudna segíteni...Jelenleg fut ,de félek ,hgy valami probléma még lesz -
BettyNa
csendes tag
Lehet ,hgy nagyon összetett a problémám ,de hát van ez így.... és nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem...
A problémám az ,hgy a notebook-on Eset Smart Security van. Pár napja találtam egy linket ,hgy ezt kell leszedned ,hogy tovább mehess.Valami Toolbar volt(Webfretti talán..?)Akkor még nem is volt semmi baj bejelzett valamire a vírusírtó nem emlkészem mire már ...De szüleim mondták ,hogy valami nem okés. Apum nem tudja freemail.t megnézni(ami érdekes mert én igen ,bár én Firefoxon nézem). Én pedig a keresni nem tudok ,értem mint pl. Google-t nem tudom használni. Tegnap bejelzett az Eset ,hogy Virtumonde,,,kiírja karanténban van majd a köv. újra indításnál törölve..... 5 restart volt ,ha nem több azóta semmi,. Valaki mondta ,hgy avast neki leszedte ...nekem nem ..vagyis még mindig keres...talált 2 dolgot egy logint meg még valamit mivel karantén valami miatt(pontosan a free,trial versio miatt nem működik) így azokat töröltem .már vagy 5 kémprogram írtó fent van a gépen és semmi... Eset még mindig belejelez ,keresni nem tudok..Várom valaki tud-e segíteni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kedvenc zene a mai napra
- Spórolós topik
- Marvel Rivals teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest