Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
a virtumonde probléma megszűnni látszik .Vegyük csak úgy ,hogy az a probléma ,hogy ha belépek a Windowsba kb. 6 perc múlva semmi parancsra,kattintásra nem reagál.Mi lehet a probléma??Tegnapi nap maradéka lehet a baj a 2 vírusírtó(avast 4.8,eset smart security) meg a 3 kémprogram ellenes program(Search & destroy,Superanitispy,CounterSpy(ez nem biztos ,hgy pontosan ez a neve).
Várom a válaszod
És nagyon köszi a segítséget
-
BettyNa
csendes tag
Fejlemények
onkrétan tegnap feltettem a Superantispy-t trial -ját csomó mindent talált(Trojan ,Adwear,,,)Letöröltem amiket jelölt és írta ,hogy szivesen venné ,ha lenne egy restart ok. Betöltött restart után és utána semmi nem mozdul semmit,asztalt látom de ha valamire(bocsánat ,hgy megint valami....:-P
akkor mondjuk....firefox v. csatlakozás és semmi.)Egyszer bedobota ,hgy hiányzó RUNDLL, ..C:/PROGRAM~/mywebs~1/bar/2.bin/m3plugin.dll
Nah most valahogy ezen valaki tudna segíteni...Jelenleg fut ,de félek ,hgy valami probléma még lesz -
BettyNa
csendes tag
Lehet ,hgy nagyon összetett a problémám ,de hát van ez így.... és nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem...
A problémám az ,hgy a notebook-on Eset Smart Security van. Pár napja találtam egy linket ,hgy ezt kell leszedned ,hogy tovább mehess.Valami Toolbar volt(Webfretti talán..?)Akkor még nem is volt semmi baj bejelzett valamire a vírusírtó nem emlkészem mire már ...De szüleim mondták ,hogy valami nem okés. Apum nem tudja freemail.t megnézni(ami érdekes mert én igen ,bár én Firefoxon nézem). Én pedig a keresni nem tudok ,értem mint pl. Google-t nem tudom használni. Tegnap bejelzett az Eset ,hogy Virtumonde,,,kiírja karanténban van majd a köv. újra indításnál törölve..... 5 restart volt ,ha nem több azóta semmi,. Valaki mondta ,hgy avast neki leszedte ...nekem nem ..vagyis még mindig keres...talált 2 dolgot egy logint meg még valamit mivel karantén valami miatt(pontosan a free,trial versio miatt nem működik) így azokat töröltem .már vagy 5 kémprogram írtó fent van a gépen és semmi... Eset még mindig belejelez ,keresni nem tudok..Várom valaki tud-e segíteni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És nagyon köszi a segítséget

onkrétan tegnap feltettem a Superantispy-t trial -ját csomó mindent talált(Trojan ,Adwear,,,)Letöröltem amiket jelölt és írta ,hogy szivesen venné ,ha lenne egy restart ok. Betöltött restart után és utána semmi nem mozdul semmit,asztalt látom de ha valamire(bocsánat ,hgy megint valami....:-P
akkor mondjuk....firefox v. csatlakozás és semmi.)Egyszer bedobota ,hgy hiányzó RUNDLL, ..C:/PROGRAM~/mywebs~1/bar/2.bin/m3plugin.dll