- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
válasz
CoolMan #2687 üzenetére
Üdv
Kipróbáltam, amit javasoltál, prime95-öt a megadott módon 2 éjjel hagytam benn. Nem volt hibája. De láttam, hogy ez _nem sok_ memóriát emésztett, emiatt hagytam kicsi LinX-et is futni (~ egy délelőtt), az meg tudja tornázni mindet, de ennek sem volt baja.
Szóval ez így passz..p.s.: köszi a kitartást!
SimS
-
SimS
senior tag
válasz
CoolMan #2685 üzenetére
Üdv
Mivel nincs tuning, minden alapon van, emiatt 1333Mhz-en szaladnak.
Próbáltam, hogy nem a default 1.5V-ot kapják, hanem, amennyit a gyártó előír 1.65V-öt, de nem volt változás.
Próbáltam C1E state kikapcsolását is (ezt is javasolták pár helyen), de az sem vezetett sokra.SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Sok ötletem már nincs, így írok ide egy postot..
Adott az adatlapomon látható konfig. A jelenség az (már lassan 1 éve), hogy időnként kékhalálozik. Ez úgy néz ki, hogy van, amikor napjában többször is, ill. van, hogy hónapokig semmi.Hardverhiba az oka, ez a látszik szerintem ezen a képen jól ([link]), csak nem tudom mi. Ellenőrizettem már a vinyókat - az egyiken van két szektor ami nem jó -, de ha lekötöm a rendszerlemez kivételével őket, akkor is csinálja. Végignéztem a memóriát (Memtest86-al) egyik éjjel, nem talált semmit. A VGA-t is nyúztam már ilyen-olyan tesztekkel (+ játszom is) [no nem furmarkkal!].. látszólag, önállóan minden rendben van, de együtt mégse.. Nincs overclock semmin!
Gondoltam, hogy a lap-nak lehet valami vezérlése döglött, de akkor miért véletlenszerűen jön elő? Illetve maradt még a táp..
Az alkatrészek most lesznek 2,5 évesek, driverekből általában újakat használok - a fenti időszak alatt sajnos nem volt figyelemre méltó változás ezek miatt sem
Még a rendszert is újraraktam egyszer, mert hááátha..
Esetleg ötlet?
Köszi,
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Nem tudom pontosan, hogy ez megfelelő-e, de az Eseménynapló / Rendszer / Információk közt találtam meg:
Esemény típusa: Információ
Esemény forrása: Save Dump
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1001
Dátum: 2008.07.05.
Idő: 12:37:54
Felhasználó: -
Számítógép: -
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x100000d1 (0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xb60626f7). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini070508-01.dmp.Hozzá a kerettörténet:
SP3-as WinXP letöltés közben. Torrent volt ami épp futott (nem, nem illegális mielőtt belekötnétek, Warcraftmovies-ról jött le éppen...) a program pedig Bitcomet, bár előferdül ugyanez az eset uTorrenttel is
Kékhalál ha magára hagyom a gépet.
Az érdekessége, hogy szökőévben egyszer csinálta míg kábelneten és routeren keresztül kaptam a netet, most pedig modemből (adsl) jön és 1-2 naponta megcsinálja - bár lehet semmilyen összefüggés nincsMondjátok meg légyszi, ha lehet akkor mit lehet tenni, hogy nyugodtan ébren hagyhassam a gépem éjjelre, hogy tuti lejöjjön reggelre amit szeretnék.
SimS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest