- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sikerült megoldanom!
Gyakorlatilag mindent kicseréltem a gépben, tudtam ide-oda rakosgatni alkatrészeket. Semmivel nem volt jó! Utána olvastam egy blogon, hogy volt akinek ugyanezeket a kék halálokat dobta, És ő állítása szerint amiatt, mert túlmelegedett a gépe.
Valami oknál fogva megnéztem a processzortHűtés és a processzor között nem volt hővezető paszta.
Kentem rá és azóta megy. ( kopp kopp)
Hogy mi volt a hiba, most sem vagyok benne biztos, de valószínűleg ez lehetett.
üdv -
Troy.
addikt
válasz
manoarc #1028 üzenetére
Hát gyakorlatilag ezt nem kifogtam, az évek során leselejteződtek az alkatrészek,azok lettek félre pakolva stbstb. Viszont gyakorlatilag ez a konfiguráció együtt működött. Egyedül a táp illetve a merevlemez nem ezekkel az alkatrészekkel volt.
Egy régi, ócska, többéves, noname táp hajtja, valószínűleg ez lesz az első, amit próbaképp kicserélek.
-
Troy.
addikt
válasz
manoarc #1026 üzenetére
Nem volt! Régi alkatrészekről van szó, bár nem vagyok 100%-ig benne biztos, hogy minden jó is ( nyilván ezek szerint nem
) , de ezek az alkatrészek működtek együtt!
Úgy gondolom, hogy senki sem fogja táv-gyógyítani ezt a konfigot, egy kellemesebb pillanatban majd megnézem másik táppal, merevlemezzel.. Hátha.. Egyébként megnéztem egy diagnosztikai programmal, mármint a merevlemezt, 100%-osnak találta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest