- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sikerült megoldanom!
Gyakorlatilag mindent kicseréltem a gépben, tudtam ide-oda rakosgatni alkatrészeket. Semmivel nem volt jó! Utána olvastam egy blogon, hogy volt akinek ugyanezeket a kék halálokat dobta, És ő állítása szerint amiatt, mert túlmelegedett a gépe.
Valami oknál fogva megnéztem a processzortHűtés és a processzor között nem volt hővezető paszta.
Kentem rá és azóta megy. ( kopp kopp)
Hogy mi volt a hiba, most sem vagyok benne biztos, de valószínűleg ez lehetett.
üdv -
dudi
senior tag
biosban próbáld meg újra beállítani az ide vezérlőre vonatkozó részt.
esetleges tuningot vedd vissza, ha volna.Zalman90: #1016: próbáltad már más vga-val? Esetleg ram beállításokon finomíts a biosban. Valószínűleg valamelyik memória (vga vagy alaplapi) lehet a ludas. Egy memtest futtatás sokat segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest