- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdiana
csendes tag
Nekem is 2 napja folyamatosan Bluescreen, kisebb nagyobb időközökkel (5 perctől 2-3 óráig). De mostanra megoldódott. Csak a tapsztalataim szeretném leírni, hátha segít valakinek..
A házon van USB amit az alaplapra kell csatlakoztatni.Ez eddig nekem nem volt rákötve.
2 napja rákötöttem, hogy ne kelljen mindig a gép mögé bújkálni, ha pendrive-ot akarok rákötni.Az USB tökéletesen működött, de viszont előjött a BS. Már csináltam memtestet, videokari tesztet, ami megpörgeti, de egyik se jelzett hibát, és nem fagyott be. Ezt a fórumot olvasgattam ez ügyben, mikor megint jött a BS. Gondolom a Mozilla nem terheli olyan komolyan a rendszert hogy ez indokolt legyen(q6600,8gb crossair cl5,ati hd 5850).Akkor elgondolkoztam azóta mi változott amióta jelentkezik a BS. Lehúztam az USB-t, és láss csodát, a gép azóta fagyás nélkül megy (kb 6 órája). Előtte ndis.sys,tcpip.sys,fltmgr.sys,ntoskrnl.exe ezek okoztak folyamatosan BS-t. Remélem valakinek tudtam segíteni,egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest